Kontormedarbejder til [xxxxx]

Aalborg

Har du erfaring med sagsbehandling inden for familieret og forberedelse af civile sager, og ønsker du at være en del af en attraktiv arbejdsplads, så er det måske dig, vi leder efter.
Retten i Aalborg søger en uddannet kontormedarbejder, der har lyst til at løse opgaver inden for familieret og civilret. Rettens familieretlige og civile sager er digitale og behandles på en sagsportal, hvor parter og professionelle brugere har adgang til sagen. Arbejdet omfatter bl.a. modtagelse og kvalitetssikring af sager, sagsbehandling i sagerne, herunder frist- og sagsstyring, berammelse af telefonmøder og hovedforhandlinger samt udarbejdelse af udkast til domme. Opgaverne indebærer både kontakt med rettens eksterne professionelle brugere og samarbejdspartnere og vejledning af rettens øvrige brugere - både telefonisk og via civilsystemet.

Retten er en del af Danmarks Domstole, og vi varetager betjeningen af borgerne i Aalborg, Vesthimmerland, Rebild og Mariagerfjord kommuner. Vi er omkring 90 medarbejdere, og vi ligger centralt placeret midt i Aalborg med nem adgang til offentlig transport. Vi tilbyder en afvekslende hverdag med gode faglige udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på bl.a. videndeling, effektivitet og fælles trivsel.

Vi lægger vægt på:

  • At du har en kontoruddannelse
  • At du har flair for it
  • At du har relevant erfaring
  • At du er serviceminded, omhyggelig og stabil
  • At du er robust og kan arbejde selvstændigt
  • At du er fleksibel
  • At du har et godt humør og
  • At du har lyst til at bidrage til udviklingen af opgaverne ved Danmarks Domstole

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO) samt Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Aflønning sker efter de nye lønsystemer som udgangspunkt med indplacering i løngruppe 2, sats 2, hvor lønnen aktuelt udgør 26.598,42 kr. om måneden. Hertil kommer alt efter anciennitet inden for det offentlige, pension på 15%, svarende til en samlet løn inkl. pension på 30.588,17 kr. om måneden. Der vil eventuelt kunne ydes et tillæg afhængig af erfaring og kompetencer.

Ansættelse sker som udgangspunkt på 37 timer om ugen, og man vil som kontormedarbejder ved Retten i Aalborg være omfattet af den lokale flekstidsaftale.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne H. Jensen på telefonnummer 99 68 84 45 eller administrationschef Carina Simonsen på telefonnummer 99 68 84 45. Du kan også læse mere om Retten i Aalborg på vores hjemmeside www.domstol.dk/aalborg eller sende en mail på [email protected].

Ansøgning
Hvis du er interesseret i at søge en stilling, skal du sende din ansøgning elektronisk via vores rekrutteringssystem på https://www.domstol.dk/aalborg/statenserekruttering/Pages/default.aspx. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes sende både ansøgning, CV, relevante anbefalinger og eventuelt karakterblad vedrørende din kontoruddannelse eller anden relevant uddannelse.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg
  • Fredag den 12. januar 2024