Kontorassistent til fuldtids barselvikariat i Nævnssekretariat under Jura i Frederiksberg Kommune – stillingen løber ...

Frederiksberg

Vil du – sammen med to andre kolleger - være den, som sørger for en top betjening af forkontoret til Frederiksberg Kommunes Husleje- og Beboerklagenævn? Vil du arbejde i et fagligt stærkt miljø med et godt kollegialt fællesskab, hvor humøret er højt og hvor omgangstonen er uformel? Så er det måske lige dig, vi gerne vil have med ombord.

Nævnssekretariatet sekretariatsbetjener blandt andet husleje- og beboerklagenævnene. Nævnene træffer afgørelse i sager, hvor lejere og udlejere i private og almene udlejningsejendomme er uenige.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:
• Oprettelse af sager i vores sagsbehandlingssystem
• Gennemgang og journalisering af den daglige indkomne post
• Telefonsamtaler med sagens parter, borgere eller andre
• Diverse korrespondance, herunder breve til sagens parter
• Indkaldelse af sagens parter til nævnets besigtigelser eller til nævnsmøder
• Praktisk hjælp til afvikling af blandt andet nævnsmøder
• Ekspedition af aktindsigter
• Diverse ad hoc-opgaver som løses i samarbejde med kollegerne i teamet

Flair for kontorarbejde og godt overblik
Vi forestiller os, at du har erfaring med kontorarbejde, er rutineret bruger af Offices pakken og hvis du har kendskab til vores ESDH-system, SBSYS, vil det være et plus, men ikke et must, da du selvfølgelig vil blive sidemandsoplært.

Som person må du gerne være frisk og trives i et miljø, hvor der ofte grines, mens det går stærkt. Vi har mange forskellige sager, så du skal være god til at holde orden samt skrive og tale dansk.

Ansøgning, samtale og ansættelse
Da vi ønsker, at stillingen besættes hurtigst muligt, så skal du sende din ansøgning senest den 30. maj 2024.

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil den 31. maj 2024 pr. telefon indkalde til samtaler, som vi forventer vil blive holdt den 3. juni og/eller 5. juni 2024.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Kontakt
Har du spørgsmål, så kontakt teamleder Zaza Miriam Hedegaard Jakobsen på tlf. 3821 2019.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 30. maj 2024