[xxxxx] søger personlig assistent 🤩

Holbæk

Jobopslag - personlig assistent 🤩

Vi i Addofitness, Holbæk søger en glad, smilende og udadvendt person, der elsker at snakke med mennesker og skabe gode relationer. Brænder du for at hjælpe mennesker og være med til at gøre en forskel? Så læs med her.

Stilling:
Deltidsstilling, med henblik på medlemspleje, kontoropgaver og sparring med leder, i privat træningsfælleskab i Holbæk.

Addofitness er et træningsfællesskab som søger en passioneret og engageret personlig assistent til at hjælpe med at administrative opgaver. Denne deltidsstilling (startende på 5-10 timer) vil fokusere på at sidde sammen med lederen og hjælpe med diverse administrative og kreative opgaver, som at lave opskrifter, være bag kameraet, skrive tekster mv..

Ansvarsområder:

Administrative opgaver, som fx varetagelse af mails, booking og afvikling af samtaler med potentielle nye medlemmer. Afholde månedlige opfølgningssamtaler med nuværende medlemmer for at vurdere fremskridt og behov for yderligere hjælp.

Kreativt arbejde sammen med lederen med henblik på udvikling og markedsføring i virksomheden. Fx at bruge vores system til at designe nye opskrifter til vores klienter, være bag kamera til markedsføringsvideoer, skrive tekster til opslag.

Relevante kvalifikationer:

  • Sans for kundeservice, og evt. medlemspleje eller lignende rolle, gerne i fitness- eller sundhedsbranchen.
  • Gode kommunikationsevner og evne til at opbygge relationer.
  • Evne til at arbejde selvstændigt og som en del af et team.
  • En empatisk og motiverende tilgang, samt rationel beslutningstager.
  • Grundlæggende forståelse af fitness og sundhed.
  • Fleksibilitet med arbejdstider i løbet af ugen.

Stilingen kan senere udvides til flere timer, eventuelt i kombination med andre roller i Addofitness. Herunder holdundervisning, personlig træning, coaching mv.

Sådan ansøger du:

Send en motiveret ansøgning med dit CV, der beskriver, hvorfor du er den rette til denne rolle. Angiv “Ansøgning” i emnelinjen. Send mailen til [email protected].

Vi ser frem til at gøre fra dig og vi glæder os til at møde dig.

Josef og resten af Team Addofitness

https://Addofitness.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Holbæk
  • Tirsdag den 16. juli 2024