Vikar til Kundeservice - Køge

Køge

På vegne af vores kunde i Køge søger vi en dedikeret og erfaren vikar til kundeservice fra april til og med slutningen af august. Dette er en unik chance for at blive en værdsat del af et dynamisk team, hvor kundeoplevelsen er i centrum.

Nøglekvalifikationer:

  • Erfarenhed: Du har solid allround-erfaring inden for kundeservice, hvilket har rustet dig til effektivt at håndtere en bred vifte af kundehenvendelser med professionalisme og empati.
  • Teknisk Flair: Erfaring med SAP eller CS5 vil blive betragtet som en betydelig fordel, da disse systemer er en integreret del af vores daglige operationer.
  • Kommunikation: Fremragende kommunikationsevner på dansk, både skriftligt og mundtligt. Evnen til at kommunikere på engelsk er også værdsat.

Vi tilbyder:

En spændende midlertidig position i et engageret og venligt team.
En mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden inden for kundeservice.
Konkurrencedygtig lønpakke afhængig af erfaring.

Sådan ansøger du:
Er du den drivkraftige og serviceorienterede person, vi søger? Send os din ansøgning og dit CV via e-mail [email protected]

Grib denne chance for at blive en del af et team, hvor din indsats gør en forskel hver dag. Som kundeservicevikar vil du spille en nøglerolle i at sikre, at vores kunder altid mødes med exceptionel service.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Køge
  • Fredag den 17. maj 2024