Klinisk assistent

Roskilde

Interesserer Du dig for kvalitativ forskning og forskningskommunikation, og ønsker Du at være del at et spændende tværfagligt forskningsmiljø?

Klinisk Farmakologisk Enhed ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Forskningsenheden for Klinisk Psykofarmakologi, Psykiatri Vest i Slagelse søger klinisk assistent med sundhedsfaglig baggrund til forskningsprojektet ”The Good Prescriber”.

Stillingen er 1-årig med mulighed for forlængelse og tilknyttet et dansk-tysk forskningsprojekt, om udviklingen af en digital løsning, der understøtter den rationelle medicinordination i psykiatrien.

Du vil ansættelsesmæssigt være tilknyttet både Klinisk Farmakologisk Enhed ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Forskningsenheden for Klinisk Psykofarmakologi, Psykiatrien Vest i Slagelse. Stillingen er fuldtid og vagtfri. Der må påregnes en vis rejseaktivitet i forbindelse med møder med den tyske del af projektgruppen ved Universitätsklinikum Schleswig-Holstein i Kiel.

Opgaverne omfatter

  1. Et tæt tværfagligt samarbejde om udviklingen af et digitalt værktøj med fokus på faktorer, der påvirker implementering og ibrugtagning.
  2. Design og gennemførelse af et kvalitativt studie.
  3. Kommunikation af forskningsprocessen og resultater på videnskabelige, populære- og sociale medier.

Stillingen ønskes besat med en yngre læge eller person med anden relevant sundhedsfaglig baggrund og interesse indenfor klinisk farmakologi eller psykiatri. Forskningserfaring er ønskværdigt.

Løn i henhold til gældende overenskomst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Roskilde
  • Torsdag den 23. maj 2024