Er du [xxxxx]s nye Office Assistant?

Sjællands Odde

Er du en servicehaj udover det sædvanlige og sætter du en ære i at få enderne til at gå op? Kan du holde mange bolde i luften og samtidigt møde kollegaer og gæster med et smil? Så er det måske dig vi søger til vores hovedkontor i Aarhus!

Som Office Assistant hos MOLSLINJEN får du ansvaret for at sikre, at vores hovedkontor altid fremstår indbydende og at vores gæster bliver budt velkommen med et smil. Du vil være dén nøgleperson i hverdagen som sikrer, at alt kører på skinner.

Vi tilbyder en deltidsstilling på ca. 20 timer om ugen, hvor du vil opleve en høj grad af selvstændighed og ansvar. Stillingen er med ansættelse på Færgevej 7A, 8000 Aarhus C. Arbejdstiden vil lægge i tidsrummet 10 - 14 mandag til fredag.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a. følgende:

  • Administration af frokostordning samt afrydning herefter
  • Daglig vedligeholdelse af husets fællesområder
  • Bestilling og opfyldning af kontorartikler og forsyninger
  • Reception, herunder håndtering af ind-og udgående post og pakker i huset

MOLSLINJEN kan tilbyde dig:

  • At blive en del af en arbejdsplads, hvor kulturen er kendetegnet ved effektivitet, samarbejde og respekt
  • En alsidig hverdag hvor du får en stor berøringsflade
  • En lang række personalegoder, herunder en verden af eksterne rabataftaler, rabatterede billetter til alle MOLSLINJENs færger, rabat når du rejser privat, frokostordning, adgang til fitnessrum mm.

Selvstændig profil med let til smil

Vi søger en kollega, som er mødestabil og fleksibel. Hvilken baggrund du kommer med, er ikke afgørende. Det vigtigste for os er, at du som person er servicemindet, hjælpsom, har let til smil og trives med at arbejde selvstændigt.

Herudover ser vi gerne, at du:

  • Er proaktiv og trives med at arbejde selvstændigt
  • Har sans for detaljen og sætter en ære i at levere en høj kvalitet i dit arbejde
  • Er fleksibel og klar til at håndtere forskelligartede opgaver

Da du bl.a. får ansvaret for håndtering af post og pakker samt opfyldning af varer i kantinen, vil fysisk arbejde, i form af eks. løft, forekomme.

Vil du med ombord? Så KOMBARDO!

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter processen, når den rette person er i havn.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Operations Director Susanne Køhler på tlf.: 2710 2874.

Om MOLSLINJEN

Rederiet MOLSLINJEN driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN og ØRESUNDSLINJEN.

Vi har skabt en arbejdsplads, der tilbyder vores ca. 2.200 medarbejdere en spændende hverdag, hvor en uformel omgangstone, høj faglighed og frihed under ansvar går hånd i hånd.

Når du hører os sige ”Kombardo”, så er det et udtryk for den service og omsorg, vi præsenterer vores færgegæster for – men samtidig er Kombardo også et udtryk for, hvordan vi omgås og hjælper hinanden som kolleger. Vil du med ombord? Så Kombardo!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjællands Odde.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sjællands Odde