Assisterende leder til Botilbuddet Bakken

Aalborg Øst

Det er afgørende at blive mødt med kompetent hjælp, når livet er præget af omfattende kognitive og fysiske udfordringer. Derfor handler ledelse på Bakken om at understøtte og styrke den solide faglighed, som gør, at medarbejderne ser de specifikke behov og muligheder for den enkelte.

På Bakken har vi fokus på den enkeltes ressourcer og sætter mennesket først, således vi sammen styrker den enkeltes potentiale. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på.

På Bakken er alle en del af det gode arbejdsfællesskab, hvor ledere og medarbejdere arbejder sammen om et fælles mål. Vi er bevidste om, at vi har vi forskellige opgaver, forpligtigelser og ansvarsområder i arbejdet med kerneopgaven, og vi er af den overbevisning, at den bedste dynamik skabes i fællesskab.

Dit ledelsesfelt
Botilbuddet Bakken er et tilbud med 32 pladser efter SEL §85, samt fire midlertidige boliger til afklaringsforløb efter SEL §107.

De 80 medarbejdere på Bakken har forskellige faglige profiler, bl.a. pædagoger, ergoterapeuter og social- og sundhedsassistenter. Fælles er at alle har fokus på recovery orienteret rehabilitering, ligesom der arbejdes ud fra en neuropædagogisk tilgang.

Sammen med en anden assisterende leder skal du stå for den daglige drift, som består af både personalemæssig- og faglig ledelse. Det gør du i et tæt samspil med en leder, der har stort fokus på dialog og inddragelse. Derudover består lederteamet af en assisterende leder på dagtilbuddet Lejbjergcenteret, der også er en del af organisationen.

Hvem er du?
Det er en fordel at du kan arbejde med både koordinering af arbejdstid, organisatorisk struktur og arbejdsmiljø – hele tiden med øje for borgerens perspektiv. Derfor vil vi lægge mærke til dine beskrivelser af, hvordan du:

  • Forholder dig til medarbejdere med stærkere faglig ekspertise end dig selv. Hvad er dine ledelsesmæssige overvejelser og greb, når du skal skabe spor og mål for faglig udvikling sammen med dem?
  • Tænker og gør, når der opstår tvivl og dilemmaer, fx i samspil med pårørende, ift. sygefravær eller når etiske overvejelser er svære.
  • Har evnet at skabe og formidle sammenhæng og koblinger, så den røde tråd mellem organisatoriske forandringer og dagligdagens opgaver er tydelig og tryg for medarbejderne.
  • Vil blive beskrevet af dem, der kender dig som personaleleder og derfor oplever, hvordan du støtter trivsel og samarbejdskultur på arbejdspladsen.

Stillingen kræver at du kan være en del af en omskiftelig hverdag med mange forskellige opgaver og fleksible arbejdstider. Der kan være dage hvor nattevagten har brug for at du møder ind og taler med dem inden de har fri kl.7, andre dage hvor der er et møde for husets afløsere i aftentimerne eller et pårørende arrangement. Ligeledes skiftes ledergruppen til at være telefonisk til rådighed i weekenderne ved uopsætteligt behov for ledelse. Derfor kræver jobbet at du kan have fleksibel arbejdstid.

Når du søger stillingen
Beskriv, hvordan din erfaring med ledelse kan bidrage til at løse kerneopgaven i jobbet. Forhold dig til, hvordan din lederprofil både kan passe til og udvikle kulturen hos os.

Du er velkommen til at kontakte Leder Dorte Kjær på 25 20 55 51, tirsdag d. 7. maj mellem kl. 10.00 og 11.00, eller mandag d. 13. maj 2024 mellem kl. 9.00 og 10.00 hvis du har spørgsmål.

Vi tilbyder
Vi prioriterer, at du får en uddannelse, så har du ikke allerede har en diplomuddannelse i ledelse, får du bevilliget uddannelsen.

Afhængig af din erfaring får du en god introduktion og oplæring i sagsgangene på Bakken. Du kommer også til at deltage i tværgående ledernetværk, hvor du altid kan række ud efter sparring.

Kerneopgaven sætter rammen
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først - gennem handlekraft, partnerskaber, forenkling og dialog.
Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.

Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med.

Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at gentænke velfærd og skabe værdi sammen med borgere og samfund i Aalborg Kommune.

Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

  • Vores organisation
  • Vision for Job og Velfærd
  • Personalepolitik
  • Ledelsespolitik

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Samtaler
Vi forventer at afholde 1. samtale den 23. maj og 2. samtale den 30. maj.

Hvis du bliver kaldt til 2. samtale, skal du besvare Garuda profillink og deltage i online profilinterview den 28. maj inden 2. samtalen.

Arbejdsstedets adresse
Sebbersundvej 2H, 9220 Aalborg Øst

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 15. maj 2024