Afdelingsleder til PPR

Greve Kommune, Greve

Greve PPR søger en afdelingsleder, der skal varetage personaleledelse og faglig udvikling

Vi søger en afdelingsleder med et bredt udsyn indenfor børne- og ungeområdet. Du skal være leder for flere fagligheder, hvis opgaver foregår på dagtilbud, skoler og specialtilbud

PPR står over for en større omlægning til et mere praksisnært PPR, som kalder på et endnu tættere samarbejde med dagtilbud og skoler med henblik på at sikre at flest mulige børn kan forblive indenfor almen området.

PPRs indsatser er målrettet børn, unge og deres familier med fokus på at understøtte de voksne omkring barnet med fokus på at inddrage familier og samarbejdspartnere i løsning af opgaven. Vi arbejder derfor både med faglige indsatser i læringsmiljøet og udvikling af lokale kompetencer i fællesskab med forældre, pædagoger og lærere.

PPR består i øvrigt af ca 70 medarbejdere tværfagligt sammensatte medarbejde, administration og ledelse.

PPR er organisatorisk placeret i Center for Børn og Familie.

Du skal besidde et godt kendskab til PPRs opgaver og Greve Kommunes børnesyn. Det vil være en fordel, hvis du har leder erfaring og gerne uddannelse indenfor behandlingsområdet.

Du kan eventuelt kontakte leder af PPR Susan Harnow på telefon 2993 8440 for nærmere oplysninger.

Der er ansøgningsfrist d. 21. juni. Og samtaler i uge 26.

Løn efter gældende overenskomster.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve