Studentermedhjælper søges til [xxxxx] Skønlitteratur

Studiejob - København

Vi tilbyder ansættelse i et engageret og tillidsfuldt arbejdsmiljø i Danmarks største forlagshus, hvor du får indblik i mange led af den redaktionelle proces hos Gyldendal Skønlitteratur, men også i de andre afdelinger på forlaget. Du vil indgå i et team med andre studentermedhjælpere, redaktører og en redaktionskoordinator.

Opgaverne består bl.a. i:

  • Udsendelse af frieksemplarer til rettighedshavere.
  • Klargøring af forfatternes frieksemplarer til signeringer.
  • Udsende lektørudtalelser.
  • At tjekke korrekturrettelser.
  • Fondsansøgninger.
  • Printe og registrere manuskripter.
  • Bogbestilling, vedligehold af reolerne med kontoreksemplarer herunder udpakning af bøger.
  • Mindre praktiske opgaver, fx let rengøring, afrydning, oprydning, dække op til møder, kaffebrygning og andre ærinder.
  • Ad hoc-opgaver.
  • Ad hoc tilkald (sammen med de øvrige studentermedhjælpere i Gyldendal) i receptionen.

Det er vigtigt, at du er grundig, systematisk og har et godt overblik. Du holder af orden og kan arbejde selvstændigt og koncentreret. Du er høflig, imødekommende og serviceminded over for vores forfattere og andre gæster, som kommer på forlaget. Ingen dage er ens i den skønlitterære redaktion. Der kan være stille dage og dage med mange afbrydelser. Det er vigtigt, at du kan holde fokus og vende tilbage til de opgaver, som du var i gang med, og få dem afsluttet. Du har stærke sproglige kompetencer og fuldstændig beherskelse af dansk retskrivning er et must. Du har kendskab til Office-pakken og er lærenem, hvad angår nye programmer.

Vi ser helst, at du er aktiv på en humanistisk uddannelse og har minimum to år tilbage af dit studium, da vi godt kunne tænke os, at du allerede har en vis studieerfaring, men samtidig har mulighed for at være tilknyttet forlaget i en længere periode. Studentermedhjælperens arbejdstid er i gennemsnit ca. 10-15 timer ugentligt.

Vi er meget fleksible med arbejdsplanlægningen under eksamen og ferie.

Hvis du synes, at det lyder som et studiejob for dig, så send en motiveret ansøgning senest 21. maj 2024.

Gyldendal Skønlitteratur
Hos Gyldendal Skønlitteratur tror vi på, at bøger giver os et sted at starte vores samtale fra. Vi tror på, at den rigtige bog på det rigtige tidspunkt kan ændre skæbner. Derfor stræber vi efter at udgive den væsentligste danske skønlitteratur og de bedste internationale bøger, uanset om de er skrevet på vers, i den skarpeste minimalistiske prosa, i lange slyngede sætninger eller måske skrevet direkte til at blive oplæst.

Vi tror på den kloge, den underlige, den gravalvorlige, den ulideligt spændende og den skamløst underholdende litteratur. Vi tror på, at den vigtigste samtidsroman kan være en digtsamling, og at ingen ved, hvor i landet de vigtigste nye stemmer kommer fra, eller i hvilken form deres litteratur kommer.

Derfor udgiver vi tykke og tynde bøger, gamle og nye bøger, romaner og digte, krimier og klassikere. At læse og skrive litteratur er at være nysgerrig, og Gyldendal er et hus for de nysgerrige; en gammel facade i København K og et sted, hvor vi sammen kan have en samtale om, hvad det er at være menneske i verden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • København
  • Tirsdag den 21. maj 2024