VVS-montør søges til dynamisk team!

Brøndby

Er du det nye medlem af vores team hos Warburg VVS & Kloak?

Vores historie er en stolt arv af 40 års ekspertise inden for VVS, og vi leder nu efter en dygtig og pålidelig VVS-montør til at styrke vores dedikerede team.

Dine udfordringer: Som en værdifuld teamspiller vil du fokusere på at levere førsteklasses service og udføre imponerende renoveringsopgaver. Fra hus- og lejlighedsrenoveringer til badeværelser, stigestrenge, faldstammer og installation af varmecentraler - dine færdigheder vil være afgørende for at sikre, at vores kunder altid oplever uovertruffen kvalitet og professionalisme.

Dine kvalifikationer: Vi søger en VVS-montør med erfaring inden for serviceopgaver og en passion for at levere topkvalitet. Du skal være en alsidig teamspiller, klar til at tackle forskellige udfordringer og tage fuldt ansvar for dit arbejde. Vi forventer, at du er selvstændig og målrettet, altid stræbende efter de bedst mulige resultater.

Vores forventninger: Vi sætter en høj standard for kvalitet og service, og vi forventer, at du som ansøger kan matche vores ambitioner. Din positive holdning, imødekommenhed og kundeservicefokus er afgørende. Vores team værdsætter fællesskab og muligheder for personlig udvikling.

Bliv en del af vores team: Hvis du ønsker at bidrage som en værdifuld del af vores team, og hvis du mener, at du besidder de rette kvalifikationer og egenskaber, vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning og CV til os på [email protected] og angiv venligst "VVS-montør" i emnefeltet. Alternativt kan du kontakte os på 30222429. Vi ser frem til at få din henvendelse.

Vær med til at skabe fremragende resultater sammen med Warburg VVS & Kloak!

De bedste hilsner,

Christina Warburg Direktør Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS Tlf. (+45) 30 22 24 29 www.warburgvvs.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Brøndby
  • Fredag den 10. maj 2024