Butiksassistent på deltid til [xxxxx]s sæsonbutik i Ebeltoft

Århus C

Bo Bendixen ApS søger en sød smilende og selvstændig deltidsansat/afløser med butikserfaring, ordenssans og gode sprogkundskaber til Bo Bendixens glade sæsonbutik i Ebeltoft, med højsæson fra juni til september, hvor der vil være mulighed for fuldtidsarbejde, samt mulige weekend vagter fra marts-maj og oktober-december. Der vil være meget fleksibilitet og vi vil kunne aftale arbejdstimer og tid.

Butikkens åbningstider er som følger;

Hverdage: 11.00-17.00 // Højsæsonen 10.00-18.00

Lørdage 10.00-13/14.00

Enkelte søndage i højsæsonen

Jobbet indebærer daglig drift af butikken, kundebetjening samt at holde butikken opdateret og veltrimmet. Galleri Bo Bendixen Ebeltoft forhandler udelukkende designprodukter, tekstiler og brugskunst designet af Bo Bendixen. Se også http://www.bobendixen.dk.

Hvis du vil være en del af en sjov sæson som ansat i en af Bo Bendixens gallerier, så send en ansøgning samt en kort beskrivelse af erfaring pr. mail til [email protected]. Stillingen besættes så snart den rette ansøger er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kasper Askildsen på +45 3175 0100 eller skrive til [email protected].

Arbejdspladsens adresse:

Nygade 2

8400 Ebeltoft

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Århus C
  • Onsdag den 27. marts 2024