Salgsassistent

Hele Danmark

Til vores salgsafdeling i Hvidovre søger vi en proaktiv salgs- og ordrehåndteringskapacitet, som kan assistere og bistå den daglige tilbuds- og ordrehåndtering inden for store projekter og mindre dag-til- dag henvendelser fra vores nationale og internationale netværk af forhandlere og danske rederier.En spændende opgave: En spændende opgave:Stillingen forudsætter en energisk og arbejdsom profil, som både kan være aktiv støtte til sælgerne og kan yde imødekommende, direkte kundekontakt. Funktionen sikrer tillige forbindelsen mellem sælgere og organisationen, især hvad angår ordrehåndtering samt at relevante indkøb iværksættes i samarbejde med vores indkøbsfunktion. Du skal ligeledes, i samarbejde med vores shippingafdeling, sørge for at de af kunden anviste forsendelsesønsker imødekommes.Vi tilbyder: Vi tilbyder:
  • En meget afvekslende hverdag med udfordringer i et dynamisk maritimt miljø hos
  • Danmarks førende leverandør inden for maritime elektronikløsninger.
  • Aktiv salgs- og produktrelateret support af kunder, sælgere samt vores søster- datterselskaber i udlandet.
  • Gode kolleger i humørfyldt og arbejdsom afdeling, hvor kundernes ønsker og krav er en prioritet, og et succeskriterie for hver enkelt medarbejder.
  • Højt tempo og arbejdsomme kolleger, der har nytænkning og resultater, som succeskriterier i en virksomhed, der vil fremad.
  • Konkurrencedygtig løn og pensionsordning.
  • En meget afvekslende hverdag med udfordringer i et dynamisk maritimt miljø hosDanmarks førende leverandør inden for maritime elektronikløsninger.Aktiv salgs- og produktrelateret support af kunder, sælgere samt vores søster- datterselskaber i udlandet.Gode kolleger i humørfyldt og arbejdsom afdeling, hvor kundernes ønsker og krav er en prioritet, og et succeskriterie for hver enkelt medarbejder.Højt tempo og arbejdsomme kolleger, der har nytænkning og resultater, som succeskriterier i en virksomhed, der vil fremad.Konkurrencedygtig løn og pensionsordning.Vi forventer:Vi forventer:En person med en solid baggrund som ordrebehandler og problemknuser med flair for, og lyst til at bibringe kunderne den bedst mulig servicering for FURUNO’s avancerede og højteknologiske produkter.En ansøger, der er en selvdreven holdspiller og som er omgængelig og udadvendt - med høj grad af disciplin, men også karisma og ikke mindst har et ’eksekveringsgen’, og som må beherske engelsk i skrift og tale på højt niveau.En systematisk ansøger, der behersker de traditionelle PC-værktøjer. Erfaring med Navision 365 Dynamics vil være en fordel.Hvem er vi:Hvem er vi:FURUNO er en Japansk virksomhed og en af verdens førende producenter af elektronisk udstyr til skibsfarten. [xxxxx] sælger, servicerer og kommissionerer udstyr til skibe over hele verden. Vi har en unik markedsposition som vi opretholder ved en kontinuerlig, professionel tilgang til vores arbejdsopgaver. I det danske hovedkontor i Hvidovre er vi ca. 50 medarbejdere, hvoraf vi er 10 i Salg & Marketing. Vi bestræber os på at være en stabil og tryg arbejdsplads. Vi har en uformel tone i hverdagen og en god kollegial stemning samt en engageret personaleforening.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Butiksmedarbejder