Salgsassistent - deltid -Tippy Holbæk

Holbæk

Vi søger en udadvendt og serviceminded salgsassistent, der kan identificere sig med vores koncept. TIPPY sælger tøj til den modne kvinde, som ønsker at klæde sig i tidens trend og til priser hvor alle kan være med.

Stillingen er på 15-20 timer.

Er du servicemindet, udstyret med et godt sælger gen og kan levere en optimal kundeoplevelse hver gang - så har vi et spændende job til dig.

Som salgsassistent i TIPPY vil din primære opgave være at give vores kunder den ultimative service, og sørge for vores butik altid fremstår præsentabel.

Om dig:

- Moden

- Kan arbejde selvstændigt

- Stabil og fleksibel

- Frisk og smilende

- Erfaring fra branchen

TIPPY er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være omstillingsparat, fleksibel og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er uforudsigelig og spændende.

Kan du se dig selv som salgsassistent i TIPPY, så send en ansøgning inkl. et vedlagt foto og CV - gerne med referencer, til [email protected]. Ansøgningen MÆRKES: Holbæk (vigtigt, da den så ryger i rette indbakke)

Du er også velkommen til at kigge ind i butikken.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgningerne behandles løbende.

Vi sletter modtagne ansøgninger, når stillingen er besat. Har du tidligere søgt en stilling hos os og vil tages i betragtning til denne skal vi derfor bede dig sende en ny ansøgning.

Har du ikke hørt fra os i løbet af 6 uger, efter ansøgningsfristens udløb, er du ikke kommet i betragtning til stillingen og du vil ikke høre nærmere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Holbæk
  • Tirsdag den 28. maj 2024