[xxxxx] søger åbne-/lukkeansvarlige salgsasistenter i København - Danmarks hyggeligeste sommerjob

Roskilde

Drømmer du om en sommer fyldt med solskin i selskab med danmark bedste kolleger? Vi søger motiverede og glade kollegaer til vores jordbærsalgsteam i perioden maj-august.

Det Glade Jordbær er Danmarks førende kædebod af 100% friske varer såsom jordbær, kirsebær, hindbær, ærter, nye kartofter mm. Vi er højt elsket af danskerne, da vores søde team og koncept hvert år spreder sommerstemning i storbyerne. Vi har nemlig stor passion for at bringe gårdbutikken og hyggen omkring dette med ind til byen.

Som medarbejder i Roskilde møder du ind på vores lager og er med til at pakke bilerne i samarbejde med dine kolleger. Herefter er du med til at køre varerne ud til vores boder hvor du selv står og sælger før du igen kører varerne retur.

Dine vagter består af omkring 11 timer, så du kun kan nøjes med 3-4 vagter om ugen og stadig have det der svarer til en fuldtidstilling. Og vi lover dig - Tiden flyver afsted!

Hos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø.

Vi prioriterer at give tilbage til de jordbærsælgere der levere et godt stykke arbejde. Vi udfordrer, tester og talentudvikler, så du får en masse kompetencer, du kan bruge i dit fremtidige arbejdsliv.

Som medarbejder hos Det Glade Jordbær bliver du dagligt belønnet for din gode indsats, med mulighed for at tjene helt op til 170,- i timen.

Stillingen er også perfekt som studiejob i læseferien/sommerferien

Så er du klar til et hyggeligt sommerjob - Ansøg nu og bliv en del af Det Glade Jordbær-Team!

Du kan sende din ansøgning via denne ansøgningsformularen på denne side: https://www.detgladejordbaer.dk/sommerjob


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Roskilde
  • Onsdag den 01. maj 2024