Rekrutteringsfirma

Konstruktionsingeniør til NCC Engineering

Søborg

Få yderligere info om stillingen
  • Trives du med beregninger af statik?
  • Brænder du for projektering?
  • Har du en god bygningsforståelse?

Så kan du være den kommende konstruktionsingeniør til NCC Engineering i Søborg.

Om NCC Engineering

NCC Engineering består af ca. 34 tværfaglige kollegaer, som udfører design og projektering på NCC’s totalentrepriser i såvel nybyg som renovering.

Afdelingen er delt op i 3 enheder fordelt på VVS/ventilation, El og Konstruktion.

Afdelingen udfører projekter inden for EL, VVS, Ventilation og Konstruktioner til nybyg og renoveringsprojekter, og står for størstedelen af projekteringsopgaverne for NCC’s Property Development afdeling, som står for flere af nutidens spændende byggeprojekter.

Selve konstruktionsgruppen består i dag af 12 kollegaer, fordelt på ingeniører og designere.

Bygningsforståelse og projektering

Vi søger en ingeniør med stor bygningsforståelse og stærke kompetencer inden for konstruktion, som i samarbejde med fagleder og designere vil få ansvaret for projektering af de bærende konstruktioner, herunder udarbejdelse af den statiske dokumentation og udformning af projektmateriale.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Bidrage til teamet med din faglighed
  • Sikre projektgrundlaget og forudsætninger for, at den videre projektering er til stede
  • Afstemme løsningsstrategier med dine kolleger (også de udførende afdelinger) i henhold til økonomi, bygbarhed, bæredygtighed, arbejdsmiljø og risici
  • Sikre stabil og kvalitetspræget daglig projektering
  • Udføre statiske beregninger
  • Bidrage til at forbedringer udvikles og indarbejdes løbende fra projekt til projekt
  • Holde dig fagligt opdateret og løbende udvikle dine kompetencer

Dit primære fokus er at sikre, at dine projekter overholder gældende normer og standarder samt at det er bygbart og opfylder kundens funktionskrav.

Faglige kompetencer

Med en uddannelse på ingeniørniveau og erfaring fra lignende stilling, forventes det at du har styr på de statiske beregninger og gerne som certificeret statiker KK3 eller KK4. Du har +7 års relevant erhvervserfaring og solid erfaring med projektering af bærende konstruktioner.

Personlighed

Du arbejder kvalitetsbevidst og med stor grundighed. Du tager ansvar for egne opgaver, arbejder selvstændigt og bidrager stadig til et velfungerende team.

Hvad tilbyder NCC Engineering?

Hos NCC ligger styrken hos deres kompetente medarbejdere. Der er altid kollegaer klar til sparring og generelt stor tillid til hinanden, hvor der arbejdes mod samme mål – at opgaverne udføres i den aftale kvalitet og til aftalte tid.

Ved en ansættelse i NCC Engineering får du udover en god arbejdsplads med mange personlige og faglige udviklingsmuligheder også attraktive ansættelsesvilkår og pensionsordning med tilhørende sundhedsforsikring.

Der prioriteres i høj grad balance mellem arbejde og privatliv.

Vil du med på holdet?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Kent Fredslund Pedersen, på tlf. 28 77 00 70.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater, da den skal besættes snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.09.2024
  • Bygningsingeniør
  • Søborg