Struktureret & handlekraftig PA

København K

Vi søger en Personlig Assistent (PA) til et 12 måneders vikariat med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Kan du svare ja til følgende?

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af planlægningsopgaver? Kan du få ting til at ske selvom tiden er knap? Og er du struktureret ud over det sædvanlige?

Så er du måske den rette til vores vikariatstilling som PA for vores Group CEO.

Om jobbet

Til vores Group CEO søger vi en serviceminded og fleksibel PA , som kan hjælpe med at få arbejdsdagen og rejsekalenderen til at glide let.

Rollen indebærer alt fra kalenderkoordinering, booking af rejser, hoteller og restauranter til forskellige research- og ad hoc-opgaver. I det daglige arbejde vil du få stor berøringsflade med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder fra både ind- og udland, hvorfor det er nødvendigt at du mestrer både dansk og engelsk på et højt niveau i skrift og tale.

Du skal være klar på, at opgaver kan komme flyvende ind fra mange retninger, og at din tidsplan kan ændres uden varsel. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og handlekraftig..

Desuden ser vi også gerne, at du har flair for eventkoordinering, da vi har mange interne og eksterne sociale events, der skal koordineres og eksekveres løbende.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i indre København, hvor du foruden vores Group CEO vil have tæt samarbejde med vores General Office Assistants, Marketing & Communications- samt HR-afdeling.

Et godt match for os

Vi søger en handlekraftig og social kollega, som mestrer at få tingene til at glide, og har en positiv løsningsorienteret tilgang til store som små opgaver.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling, men det er ikke et krav.

Kan du tjekke følgende bokse af, så er du på rette spor:

  • Du er smilende og imødekommende af natur
  • Du har et stort servicegen og er god til at prioritere
  • Du er struktureret og har en god ordenssans
  • Du er social og god til at omgås mange mennesker
  • Du er fleksibel og kan træde til, når der er brug for det
  • Du er idérig og kan lide at planlægge events

Vi tilbyder

Du vil blive del af en spændende global virksomhed i vækst, hvor vi har en sund kombination af faglige udfordringer og god work-life balance. Vi har travlt, men kærer altid om hinanden og værdsætter et godt socialt miljø, hvor humor og en uformel atmosfære er essentielt.

Vi prioriterer sociale events, og til trods for at vi er spredt over 13 lande og har ca. 220 medarbejdere, så opfatter vi stadig os selv som én stor og sammentømret familie. Den særlige RiskPoint-kultur betyder meget for os. Vi er på en rejse sammen, hvor vi passer på hinanden uden at gå på kompromis med individuelle ambitioner.

Stillingen er et vikariat på 12 måneder, men viser det sig, at du er et godt match, ser vi muligheder for videreudvikling og fastansættelse i lignende stilling hos RiskPoint.

Stillingen er på 37,5 timer om ugen.

Opstart hurtigst muligt, efter aftale.

Interesseret i stillingen?

Hvis du ønsker at blive en del af vores fantastiske team, så send en ansøgning samt et CV til HR Coordinator, Mads Guldhammer, via [email protected].

Venligst anfør ”PA vikariat” i emnefeltet.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til Executive PA, Maria Arentzen, via [email protected].

Ansøgningsfrist: 14 april 2024. Vi kalder løbende ind til samtaler og forbeholder os retten til at lukke opslaget, når vi har fundet den rette kollega

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

__________________________________

RiskPoint is a global Managing General Underwriter (MGU) providing best in class insurance solutions to businesses and their advisors. RiskPoint operates globally with locations in 13 countries across Europe, the U.S and Asia and have more than 200 employees. Our specialist and seasoned underwriters have in depth industry and product knowledge whilst our professional claims team provide a unique and pro-active approach to assisting our clients when claims occurs.

Together we offer a wide range of insurance solutions within the areas of Mergers & Acquisitions, Renewable Energy, Liabilities including Financial Lines and Cyber, Off-Shore Upstream, Property & Construction and Accident & Health. The RiskPoint core values are: trust, openness and honesty, respect and tolerance, drive and dedication as well as being part of a winning team in a competitive environment.

For more information about RiskPoint, please visit: www.RiskPoint.eu

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • København K
  • Søndag den 14. april 2024