Rekrutteringsfirma

CEO til SkyTEM

Århus N

Visionær CEO der vil nå nye højder sammen med innovativ Østjysk virksomhed


Er du klar til at udforske nye horisonter? Og kan du vise gode resultater inden for forretningsudvikling og internationalt salg? Så har vi lagt en god startbane for dig, der som vores nye CEO kan give os endnu mere flyvehøjde.


Vores direktør ønsker efter 12 år at give stafetten videre. Vi har en velsmurt helikopterforretning, der udfører geologiske undersøgelser samt et helt nyt forretningsområde med geologiske undersøgelser fra droner.

Vi søger en ny CEO, som har det overordnede ansvar for at lede virksomheden til nye højder. Du udvider forretningen ved at gå ind i nye segmenter og markeder gennem lanceringen af nye innovative løsninger. Du behøver ikke være teknisk ekspert, men du forstår forretningen og er dygtig til at drive organisationsudvikling med din solide kommercielle indsigt og forståelse. Og så synes du garanteret, at det er spændende at hjælpe os med at realisere vores ambition om at være Østjyllands bedste arbejdsplads!


Mere konkret bliver dine ansvarsområder:


Forretningsudvikling

  • Sammen med bestyrelsen og ledergruppen vurderer du nye veje og muligheder for forretningsudvikling.
  • Du bliver ansvarlig for strategien og at den kommer ”til at leve” i hele organisationen.
  • Du bringer vores nyudviklede løsninger i markedet til nye segmenter via nye distributions- og markedsføringskanaler.
  • I rollen bygger du bro mellem udviklingen og vores innovative tilgang og det kommercielle fokus (hvilke projekter er salgbare, og hvordan kan det kommercielle aspekt optimeres).
  • Du ser potentiale for at udvikle og optimere forretningsprocesser.

Ledelse

  • Du bliver ansvarlig for at samle teamet, sætter retningen og går selv forrest.
  • Du har erfaring med ledelse og samarbejde i en tværfaglig organisation med tekniske medarbejdere (Civilingeniører, geofysikere e.l.)

Internationalt salg / Udvikling af markeder

  • Du er med sælgergruppen ansvarlig for det internationale salg og udvidelsen af markedet for vores eksisterende løsning i nye lande.
  • Med datterselskaber i Nordamerika og Australien, understøtter du udviklingen af deres salgsstrategi.


Innovation og eventyr
Det er eventyrligt, at komme ud i alle afkroge af verden og møde nye mennesker, der bliver glade for at møde os, for det vi kan, og det vi står for” siger vores nu afgående direktør Flemming Effersø om det job, han forlader.

Hos SkyTEM flyver vi højt, selvom vi måske går lidt under radaren i det daglige. Vi er førende inden for innovative luftbårne elektromagnetiske geofysiske undersøgelsestjenester. Vi designer avancerede dataindsamlingssystemer, der imødekommer de strenge kvalitetskrav til en bred vifte af undersøgelser i undergrunden.

Du kommer ind i en ret unik virksomhed, der er drevet af en helt særlig innovationskraft. Lige præcis den kraft er selve virksomhedens motor og grundlaget for eventyrer og udvikling. Det bliver aldrig formelt eller selvhøjtideligt, men meget ofte ambitiøst alt det, som vi kan udvikle sammen.

Vi har fagligt kompetente kollegaer, der samarbejder om at udvikle de bedste løsninger, der hjælper med at finde bl.a. vand og mineraler på en effektiv og bæredygtig måde - på alle kontinenter.


Sådan kommer du flyvende fra start

Du kommer med en solid erfaring i forretningsudvikling og en dokumenteret track record, når det handler om at identificere og eksekvere vækstmuligheder, lancere nye produkter, udvide markedsandele og indgå nye strategiske partnerskaber. Med dine stærke kommunikationsevner formidler du klart og effektivt til både interne teams og eksterne interessenter, herunder bestyrelsen, kunder og medier.

Det er vigtigt, at du har solid kommerciel forståelse og erfaring med internationalt salg. Vi forestiller os, at du har erfaring med at drive og lede salgsoperationer på tværs af internationale markeder, herunder forhandling af kontrakter, etablering af distributionskanaler og håndtering af kulturelle forskelle.

Du har flere års ledelseserfaring og er vant til at lede teams og udvikle organisationskulturer, der fremmer innovation, samarbejde og ydeevne. Desuden er du god til at lytte og skabe konsensus i ledergruppen.

Alt i alt hører vi gerne fra dig, der er en visionær og strategisk tænkende lederprofil, der med fokus på kommunikation evner at skabe samarbejde og forretningsudvikling.

Du bevæger dig ikke kun i de finere luftlag, men er også jordnær med en praktisk tilgang til lederrollen og et højt ønske om at skabe værdi for os og vores interessenter.


Come fly with us…

Du kan søge jobbet direkte via linket ved at sende os dit motiverede CV senest d. 30. maj 2024. Vi modtager ikke ansøgninger, men derimod et motiveret CV. Vi foretager en løbende vurdering af kandidaterne, så vi anbefaler dig at søge snarest. Vi planlægger at gennemføre interviews i ugerne 23-25.

Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til at håndtere rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Peter Nibe Hansen på tlf. 81 75 66 03 eller mail [email protected].


Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Århus N