Studentermedhjælper til Performance & Reporting - København

Studiejob - København

Vil du være med til at levere den bedste rapportering Nykredits kunder kan få på Wealth området, og har du en naturlig interesse for data & performancemåling? Er du samtidig klar til en karriere i den finansielle branche, der altid er i bevægelse? Så er du måske vores nye kollega.

Spændende studiejob i Wealth Management
Performance & Reporting er placeret i Wealth Management, og vi har ansvaret for udvikling af og support på performancemåling og rapporteringer både internt og eksternt. Vi har til opgave at sørge for at kunderne får den rette rapportering med det rette indhold og inden for den tid, vi har lovet kunderne.

Du får en bred kontaktflade og får bl.a. ansvar for:

  • udarbejdelse af interne og eksterne rapporteringer til kunder
  • behandling og præsentation af større datasæt i Excel, VBA og SQL
  • optimering af eksisterende rapporteringsløsninger
  • udvikling af nye rapporteringsløsninger
  • andre ad-hoc opgaver.

Du ser muligheder, er kreativ og engageret
Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående finansiel eller økonomisk uddannelse (evt. cand.polit eller cand.merc) på 2.-4. år. Det er vigtigt, at du som udgangspunkt har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og værktøjer og har interesse i at udforske mulighederne. Derudover forventer vi, at du god til tal, samtidig med at du evner at overskue og præsentere mindre og større datasæt på en enkel og let forståelig måde.

Du er motiveret, idérig og ansvarsbevidst
Du har gåpåmod, tager initiativ, engagerer dig, søger ansvar og er meget serviceminded. Du er god til at tænke nyt og er kreativ i din opgaveløsning. Derudover er du god til at samarbejde og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Du er imødekommende og tager gerne kontakt til andre for at finde løsningen på eventuelle udfordringer.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Performance & Reporting, som består af 16 kolleger, hvoraf tre er studentermedhjælpere. Din arbejdstid udgør op til 15 timer ugentligt, og vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder og lignende. Til gengæld forventer vi også, at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte specialist, Marianne Jessen på tlf. 44 55 29 54.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København
  • Onsdag den 15. maj 2024