Studentermedhjælper til Asset Management Business Development and Risk - København

Studiejob - København

Interesserer du dig for den finansielle sektor? Vil du gerne have indblik i, hvordan hverdagen ser ud for en af Danmarks største kapitalforvaltere? Og arbejder du struktureret og analytisk? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som studentermedhjælper i Business Development and Risk.

Asset Management
Business Development and Risk er en del af Asset Management (AM), som er Nykredit-koncernens kapitalforvaltningsenhed. AM leverer investeringsløsninger til alle Nykredits kunder samt direkte servicerer de største af dem. Du bliver en del af risiko teamet i afdelingen.

Asset Management, som består af 75 højtspecialiserede kolleger, forvalter en samlet formue på over 450 mia. kr. for både danske og udenlandske kunder.

Struktureret og pligtopfyldende
Som en del af risiko teamet får du berøring med og indsigt i de internt forvaltede investeringsprocesser i AM – eksempelvis på aktie- eller obligationssiden. Vi har en struktureret proces for dialog og opfølgning og arbejder derigennem tæt sammen med vores investeringsteams omkring integration af risiko i investeringsprocesserne, herunder løbende overvågning af særlige kendetegn for udvalgte flagskibe. I teamet arbejder vi med både internt og eksternt udviklede modeller og du får rig mulighed for at opbygge viden omkring brugen af disse. Du bliver ansvarlig for at løse opgaver som kræver at du motiveres af at arbejde struktureret og metodisk med brugen af data. Du kan lide at skabe overblik men har også sans for detaljen når det er påkrævet. Dine primære opgaver vil være inden for:

  • Optimering af processer.
  • Præsentationer og forberedelse af materiale til møder.
  • Kvantitativ analyse.

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse og har interesse inden for det finansielle område. Dine primære arbejdsværktøjer vil være applikationer i Microsofts Office pakke, MS SQL, Power BI, Python og Simcorp. Der er ikke specifikke krav til din erfaring eller kompetencer med disse værktøjer, eller lignende, men kendskab fra dit studie, nuværende eller tidligere studiejob, vil være en fordel.

Du er proaktiv, når det kommer til opgaveløsning og samarbejde. Det er afgørende at du er engageret og har nysgerrighed og drive til selvstændigt at søge løsninger på opgaverne og udfordringerne i stillingen – naturligvis med sparring og hjælp fra teamet og dine kolleger i AM.

Ud over de relationer, som dine arbejdsopgaver naturligt giver dig, bliver du en del af Nykredits studenternetværk på 550 studerende. Din arbejdstid er op til 15 timer ugentligt med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder og ferier.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til kontakte chefspecialist Jens Bisgaard på [email protected].

Vi inviterer løbende til samtale og glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, CV og eksamenskarakterer hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København
  • Fredag den 07. juni 2024