Systemansvarlig forretningsudvikler

Østjylland

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale løsninger indenfor forsyningsområdet? Og vil du være en del af et samarbejde med et hold kolleger, der har stærk faglighed indenfor både det forsyningstekniske og det digitale? Så er det lige dig, vi søger!

Hvor er vi på vej hen?

I Verdo Energi og Forsyning har vi begivet os ud på en spændende rejse, hvor vi - med udvikling af digitale løsninger og bedre udnyttelse af vores enorme datamængde - vil skabe unikke kundeoplevelser og effektiv drift til konkurrencedygtige priser.

Vi vil drive den digitale byudvikling i form af smart city koncepter i vores hjembyer Randers og Herning.

Vi er i gang med at løfte den digitale modenhed i virksomheden ved hjælp af nye digitale løsninger. Ved at udnytte data og fokusere på optimering af processer og udnyttelse af teknologier finder vi sammen på nye innovative løsninger.

Jobbet

Som systemansvarlig forretningsudvikler på vores kundedata og selvbetjeningssystemer deltager du i at udvikle og drifte nuværende og kommende løsninger.

Du bliver en nøglespiller, hvor du koordinerer og sikrer, at brugernes behov og udfordringer løses af kolleger og leverandører knyttet til systemerne. Du skal også være med til at udvikle en langsigtet plan for systemområdet i samspil med organisationen. Med din tekniske viden og forretningsforståelse inden for dit område skal du være med til at implementere udviklingsprojekter. Du skal både drive og/eller deltage i projekter, der relaterer sig til dit område - alt efter din profil.

Du kan derfor både være teknisk orienteret eller mere organisatorisk orienteret indenfor digitalisering. Det vigtigste er, at du kan agere koordinerende og kommunikerende på mange fronter. Vi arbejder med og supporterer i dag de mest kritiske forretningssystemer i Verdo Energi og Forsyning omkring afregning, de kundevendte selvbetjeningsløsninger, fjernaflæsning af målere og GIS. Samtidig har vi fokus på den fortsatte udvikling af Verdos nye dataplatform i tæt samarbejde med andre forsyningsselskaber og eksterne eksperter.

Hvem er du?

  • Du er god til at sætte dig ind i systemer og forstå forretningens behov, så du kan finde løsninger sammen med leverandører
  • Du kan koordinere og kommunikere med mange forskellige fagligheder og mennesker
  • Du kan lide holdarbejde og trives ved sparring med gode kolleger, men kan også arbejde selvstændigt med egen opgaver
  • Du tænker i processer og er god til at optimere arbejdsgange og nytænke dem
  • Du er god til at drive opgaver fremad i agile rammer

Vi kan tilbyde

Et godt arbejdsfællesskab med gode kolleger under gode rammer. Du får store muligheder for at præge udviklingen - ikke bare i opgaveløsningen, men også i afdelingen. Teamsamarbejde på tværs af afdelinger og divisioner er altafgørende, og der er en god og uformel tone netop i dette tværgående samarbejde. Desuden er der gode muligheder for at udvikle sig igennem spændende opgaver, træning og uddannelse.

Sådan søger du stillingen

Vil du vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for digitale projekter Lone Majland på tlf. 2023 6310.

Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat.

Klik på ansøg-knappen og send os en motiveret ansøgning med et par ord om dig selv. Vedhæft dit CV og andre relevante dokumenter.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Østjylland
  • Søndag den 14. april 2024