Skadebehandler til selvstændige erhvervsdrivende i [xxxxx] Pension

København S

Job ID: 23740

Vi søger en ny skadebehandler til vores specialskadeafdeling. Dit arbejde får stor betydning for de Nordea Pension kunder, der er selvstændige erhvervsdrivende, som er blevet syge og derfor har søgt om udbetaling ved tab af erhvervsevne. Du får dine egne sager og dine egne opgaver – samtidig med kolleagaer med forskellige faglige evner bag dig.

I Nordea ønsker vi at være en partner, som vores kunder og samfundet som helhed kan regne med. Hos os får du muligheden for at give skaderamte Nordea Pension kunder en professionel, fair og ansvarlig service. Så kom med dine ideer, kompetencer og erfaringer. Vi tilbyder dig at blive en del af et inspirerende team og et pensionsselskab med vækstambition, så du får rig mulighed for at samarbejde, udvikle dig og sætte dit aftryk på noget større.

Om jobbet

Du bliver en del af vores claims enhed i Nordea Pension, hvor en af vores hovedopgaver er at støtte selvstændige erhvervsdrivende, der er blevet syge, og derfor har søgt om udbetaling hos Nordea Pension ved tab af erhvervsevne. Du vil organisatorisk blive placeret i specialskade. Det er meget specialiseretdet opgaver, hvor du vil gå et lag dybere ned i sagen, og det stiller høje krav til vores evne til struktur, håndtering af mange, komplekse sager og sparring på tværs. Du kan se frem til en varieret og spændende arbejdsdag, hvor du har dine egne sager og dine egne opgaver. Du vurderer – ofte komplicerede – sager og informerer og rådgiver løbende kunderne om sagens forløb. Det er også dig, der indhenter akter og informationer fra fx kommuner, læger og hospitaler. I teamet værdsætter vi en organiseret tilgang, og vi har et travlt miljø, hvor vi ofte har gang i mange forskellige sager samtidigt.

Dine nøgleopgaver er at:
Dit arbejdssted bliver Nordeas hovedkontor, Metro, ved DR Byen, Grønjordsvej 10, 2300 København S. Her er der gode transportmuligheder, da vi er nabo til DR Byens metrostation samt gode, offentlige parkeringspladser i umiddelbar nærhed.

Du får naturligvis mulighed for at arbejde hjemmefra (op til 2 dage pr. uge), men i begyndelsen skal du forvente at bruge de fleste arbejdsdage sammen med dit nye team på kontoret, så I får lært hinanden godt at kende og etableret et tillidsfuldt samarbejde.

Om dig

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er de værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive det pensionsselskab, vi ønsker at være – og som vi forestiller os, du deler med os.

Vi søger dig, der:

Hvis det lyder som dig, så kontakt os!
Næste skridt

Send din ansøgning senest 16/06/2024. Vi holder løbende samtaler og forbeholder os retten til at lukke for ansøgninger, så snart den rette kandidat er fundet. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Skovlund Marker, [email protected] eller +45 30491942.

I Nordea ved vi, at en inkluderende arbejdsplads er en bæredygtig arbejdsplads. Vi er overbevist om, at vores forskellige baggrunde, erfaringer, egenskaber og personligheder gør os bedre til at hjælpe kunderne og bidrage til de samfund, vi er en del af. Så kom, som du er.
#Mid-Senior


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • København S