Brolægger eller anlægsgartner søges til JORTON Aalborg

JORTON A/S, Aalborg

Få yderligere info om stillingen
Er du en erfaren brolægger eller grå anlægsgartner, der søger alsidige anlægsopgaver? Hos JORTON Aalborg, Jord og Kloak søger vi en dygtig medarbejder til opgaver såsom opbygning af terrænmure, kantsten, belægning og arbejde med natursten. Din primære arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du vil blive en del af et team på 20 erfarne kolleger.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
Opbygning af terrænmure og kantsten
Belægning og arbejde med natursten
Alsidige anlægsopgaver i Aalborg og omegn
Din profil:
Erfaring som brolægger eller anlægsgartner
Erfaring med opbygning af terrænmure, kantsten og natursten
Ansvarsfuld og detaljeorienteret
Vi tilbyder:
Gode løn- og ansættelsesforhold
Mulighed for akkordarbejde
Sundhedsordning
Et godt socialt sammenhold
Hvem er JORTON?
JORTON er et dansk entreprenørselskab, der påtager sig komplekse bygge- og anlægsopgaver over hele landet. Vi har også stor erfaring med at vedligeholde og forny den ældre bygningsmasse og infrastruktur. Med ca. 600 ansatte og en årlig omsætning på omkring 1,7 mia. kr. er vi en solid og pålidelig aktør inden for byggebranchen. Læs mere om os på www.JORTON.dk.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte formand Kasper K. Nissen på tlf. 4137 3125 eller via e-mail: [email protected].

Send din ansøgning til HR-chef Elma Vous Lomholdt på: [email protected]

Ansøgningsfrist: Løbende. Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

JORTON har over 85 års succesrig historie og erfaring i ryggen, når vi løser opgaver fra afdelingerne i Aalborg, Randers, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Aabenraa, Odense og Køge. JORTON blev etableret i Aarhus i 1932 af arbejdsløse jord- og betonarbejdere, som modigt tog kampen op i en krisetid og skabte Jord- og Betonarbejdernes Kooperative Forretning. I det 21. århundrede er udfordringerne og opgaverne meget anderledes, men virksomhedens DNA er det samme og indeholder klassiske dyder som godt håndværk, åbenhed, dialog og samarbejde. JORTON er i dag en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger.

Håndværkerne kan deres kram uanset om de opfører nyskabende kontordomiciler, løser opgaver for boligforeninger, arbejder for private husejere, bygger moderne offentlige institutioner eller vej- og jernbanebroer.

Vi er helt fremme, når der skal bygges nyt, men vi har også årtiers erfaring med at bevare og forny den ældre bygningsmasse og infrastruktur, når vi renoverer for fremtiden til gavn for boligforeninger, virksomheder, det offentlige og for private.