HR Business Partner

Kolding

LIP indgår i den Franske Arkema/Bostik koncern og er i gang med at blive integreret i et samlet set-up med Bostiks aktiviteter i Norden, så der bliver et LIP & Bostik Norden. Produktionerne er fortsat fra Nr. Åby på Fyn og Helsingborg i Sverige, som primært betjener de nordiske lande. Arkema koncernen er en stor fransk koncern med mere end 20.000 medarbejdere og 55 fabrikker. Som et vigtigt led i organisationen søges nu:

HR Business Partner


sikre integration i en International koncern


Integrationen mellem Bostik og LIP’s organisationer er godt i gang og der er fokus på at skabe så mange synergier og fællesnævnere som muligt, så det Nordiske set-up bliver styrket med en fælles organisation, der håndterer to stærke brands. I hverdagen betyder det, at du som HR Business Partner balancerer mellem at supportere den eksisterende organisation og samtidig skal du deltage i udviklingen af en række spændende HR-processer, som vi netop har igangsat. Her skal du være parat til at tage din del i denne udvikling.

HR arbejder bredt med hele HR-paletten, hvor der bl.a. er sparring med ledelsen om drift og udvikling samt facilitering af årshjulsaktiviteter og tilpasning heraf på mange opgaver. Der er løbende support af ledere i personalespørgsmål, rekrutteringer samt understøttelse af en fælles kultur, der er kendetegnet ved performance og kvalitet uden at gå på kompromis med trivsel og arbejdsmiljø.

Jobbet refererer til HR Manager Nordic og der er en HR Business Partner samt en HR administrator i Helsingborg, som du får tæt sparring med. Dit primære arbejdssted vil være på fabrikken i Nr. Åby på Fyn, hvor du vil være ansvarlig for hele værdikæden indenfor virksomheden på HR-området. Der er vigtigt for os, at HR er synlig i hele den Nordiske organisation, og derfor må det forventes, at der vil være ca. 25-30 rejsedage årligt, primært til Sverige.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • At du har en god HR Tool Box, som måske ikke er komplet, men du er motiveret til at udvikle resten
  • God til at formidle budskaber såvel internt som eksternt
  • Stor vedholdenhed, som sikrer, at dine opgaver når i mål
  • En can-do attitude og evnen til at skabe relationer på tværs
  • En åben tilgang og vilje til at kommunikere på alle niveauer
  • Detaljeorienteret og analytisk
  • Certificeret i profilværktøjer ifm. ansættelser
  • Godt kendskab til personalejura

Det forventes, at du arbejder selvstændigt, er opsøgende og robust. Da organisationen er dynamisk, og du vil blive inddraget i forskelligartede opgaver til støtte for ledergruppen og mellemlederne, prioriterer vi gå-på-mod og fleksibilitet. Det er vigtigt, at du er udviklingsorienteret og løbende samler information om trends og metoder inden for HR-området.

Du kommer formentlig fra en stilling, hvor du har haft det fulde HR-ansvar for en mindre virksomhed og nu er du parat til at tage det næste skridt i din karriere. Derudover har du en uddannelsesmæssig baggrund på akademisk niveau og kan fremvise gode resultater inden for HR.

Du får en moderne og velkonsolideret international koncern i ryggen og kan se frem til en spændende hverdag i en afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil.

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at bruge "søg stillingen" funktionen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Kolding