Lager- og Logistikkoordinator

Skovlunde

Vil du være en del af teamet på et af Danmarks mest fremadstormende drikkevarebrands og har du flair for logistik og indkøb? Hvis ja, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Hos Depanneur udvikler vi vores egne økologiske produkter og sælger dem engros til aftagere fordelt over hele landet og i Sverige.

Depanneur blev stiftet i 2015 og har i dag sit eget sortiment af øl, vin, kaffe, juice og sodavand. Virksomheden er drevet af design og store ambitioner og til hjælpe os med at føre disse ud i livet søger vi nu et skarpt individ til at tage rollen som Lager- og Logistikkoordinator i virksomheden.

Overordnet bliver du ansvarlig for hele forsyningskæden fra modtagelse til levering af Depanneurs egne varer.

Du skal sikre, at vi altid har vores varer på lager, at lageret altid står skarpt, og at vores varer leveres sikkert, effektivt og til tiden.

Arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for alle logistik- og distributionsaktiviteter, herunder ordrebehandling, forsendelse, lagerstyring og transportplanlægning
  • Kommunikation og samarbejde med leverandører
  • Identifikation og implementering af procesforbedringer og omkostningsreduktioner

Kerneopgaven er ordremodtagelse og kørselsplanlægning samt at sikre rettidig distribution og eksekvering af alle ordrer i virksomheden.

Vi søger en person, der er proaktiv, fleksibel og løsningsorienteret. Du trives med struktur, systematik og du tager ansvar for dine opgaver og er opsøgende overfor hvor din indflydelse kan gøre sig gældende.

Relevant erfaring er et plus, men ikke et krav.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Skovlunde
  • Søndag den 09. juni 2024