Center for Cybersikkerhed søger driftsleder til produktionsplanlægning og driftsstyring

København Ø


Center for Cybersikkerhed (CFCS) skal implementere en ny driftsstyringsproces for akkreditering (sikkerhedsgodkendelse) af it-systemer mm., og vi søger derfor en dygtig driftsleder til produktionsplanlægning og driftsstyring af akkrediteringsopgaver.

Du vil indgå i et stærkt fagligt miljø, der løser en række af CFCS’ opgaver som national it-sikkerhedsmyndighed. Du vil blive en del af et team bestående af dygtige it-sikkerhedsspecialister, som arbejder for at sikre et højt sikkerhedsniveau for Danmarks klassificerede og forretningskritiske it-løsninger. Dit arbejde vil derfor have national betydning, og du vil opleve, at det har indvirkning med det samme.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Sektionen, som du vil blive en del af, varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed og har en stor berøringsflade med Forsvaret og andre statslige myndigheder, samt virksomheder der arbejder for Forsvaret og staten.
Som national it-sikkerhedsmyndighed har CFCS til opgave at akkreditere, rådgive og føre tilsyn med klassificerede it-løsninger i Danmark samt ved danske repræsentationer i udlandet. Det er en vigtig opgave, der kræver en stærk grundlæggende indsigt og forståelse for it- og kommunikationsteknologi, herunder bl.a. it-infrastruktur, systemforståelse, softwaredesign samt tekniske sikkerhedsforanstaltninger.

Vi skal samtidig sikre, at både nationale og internationale bestemmelser og krav til informationssikkerheden overholdes. Vi har direkte adgang til viden om aktuelle cybertrusler og anvender denne viden til at afdække, vurdere og modvirke disse trusler i vores arbejde med at akkreditere og rådgive om gode og sikre it-løsninger, ligesom vi også rådgiver om håndtering af sikkerhedshændelser. Vi yder desuden støtte til Forsvarets it– og materielanskaffelsesprojekter.

Dine arbejdsområder vil omfatte den daglige drift og planlægning af akkrediteringsopgaver og ressourceallokering. Endvidere omfatter det koordination og prioritering af opgaveporteføljen i samarbejde med vores kunder samt udarbejdelse af driftsrapportering. Du skal varetage den daglige tavlestyring af opgaver med sagsbehandlere og sikre, at opstillede driftsmål indfris herunder iværksætte nødvendige handlinger for at nå driftsmålene samt deltage i opfølgnings- og prioriteringsfora.

Der stilles høje krav til kvalitet, dokumentation og formidling af vores arbejde. Det skal derfor være naturligt for dig at indgå i faglig sparring med dine kollegaer og din sektionschef om opgaverne, ligesom du skal trives med at holde styr på mange opgaver samtidigt. Vi sikrer kompetenceudvikling gennem uddannelse, kurser eller sparring med dygtige kollegaer. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig.

Du og din baggrund er vigtig
Du har en it-ingeniøruddannelse eller lign. på bachelor–/kandidat–/master niveau og har erfaring fra f.eks. en it-udviklingsafdeling eller som it-sikkerhedsrådgiver, konsulent eller lign. Du har evt. en certificering som CISM, CISSP, CEH, Security+ eller ISO27001.
Du kan også være officer (M321, M331) med tilsvarende it-baggrund eller have en baggrund inden for driftsledelse i en it-virksomhed.

Du besidder en god viden om it- og kommunikationsteknologi samt praktiske færdigheder, der gør dig i stand til at sætte dig ind i løsningerne og bidrage til deres forbedringer. Det vil være en fordel, hvis du har interesse for og kendskab til cyber– og informationssikkerhed. Du har endvidere gode formulerings- og kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk, der gør dig i stand til at forstå og formidle teknisk dokumentation og viden samt deltage i nationale og internationale arbejds- og erfaringsudvekslingsgrupper.

Du er nysgerrig af person og trives med at takle komplekse problemer og har en rationel tilgang til problemløsning. Derudover kan du nikke genkendende til et eller flere af nedenstående udsagn, du har:
• kendskab til akkreditering eller certificering.
• arbejdet med driftsstyring herunder tavlestyring.
• gode planlægnings- og prioriteringsevner.
• gode evner for at strukturere og følge metodikker.
• arbejdet med risikoanalyser og –styring og/eller projektledelse.
• forståelse for roller og ansvar i en it-sikkerhedsorganisation.
• arbejdet med it-systemer og Excel.
• gode evner til at skabe samarbejde mellem andre og kan få forskellige fagligheder til at spille sammen.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.

Forsvarets Efterretningstjeneste arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingerne hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.
Hvis du er officer fra Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Indplaceringen vil være i løngruppe fire eller fem afhængigt af dine kvalifikationer.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte.

Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som ansat har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet. Såfremt du er udpeget til udsendelse i international operation, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser via linket på denne side senest den 25. februar 2024.
Stillingen er til besættelse snarest muligt, og vi holder samtaler i uge 10. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.
Du kan finde mere information om Center for Cybersikkerhed på www.cfcs.dk.
Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i Forsvarets Efterretningstjenestes opgaver, Forsvarets Efterretningstjeneste som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København Ø
  • Søndag den 25. februar 2024