Konsulent til byggeteknisk support i DI Byggeri

Dansk Industri, København V

Få yderligere info om stillingen
Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig.

Om jobbet


Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a. yde byggeteknisk support, vidensdeling og gennemføre faglige kurser for vores mange medlemmer inden for bygge- og anlægsbranchen.

Du bliver en del af DI Byggeris team for byggeteknisk support, og arbejdet udføres i tæt samarbejde med fagligt dygtige og inspirerende kollegaer i DI og DI Byggeri. Derudover giver jobbet en stor kontaktflade til medlemmerne i DI Byggeris sektioner, regioner og foreninger. Du vil få et selvstændigt ansvar for udførelsen af dine opgaver og have meget forskellige arbejdsdage.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Medlemssupport inden for et bredt felt af fagområder, herunder fx byggeteknik, byggeregulering, bygningsreglementet, alment teknisk fælleseje, produktstandarder, byggematerialer m.m.
  • Gennemføre kurser og webinarer og holde oplæg på medlemsmøder og konferencer
  • Vidensdeling og involvering i forbindelse med nye love, regler, bekendtgørelser, standarder, vejledninger - inden for det byggetekniske område
  • Vidensdeling og medvirke med faglig information til hjemmeside, artikler og nyhedsbreve
  • Deltagelse i forskellige typer udvalgsarbejder, interne og eksterne, fx styrelser og organisationer
  • Videreudvikling af www.tolerancer.dk

Om dig ser vi gerne, at du:

  • har en relevant uddannelse, som fx ingeniør eller bygningskonstruktør. Det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, dog ikke en betingelse
  • arbejder struktureret og er god til at få kørt projekterne i mål med størst mulig værdi for medlemmerne
  • er serviceminded og har gode kommunikations- og samarbejdsevner, så du kan håndtere og skabe konstruktive løsninger blandt forskellige aktører med forskellige interesser
  • har kendskab til love, regler og standarder inden for byggeriet, herunder kendskab til alment teknisk fælleseje
  • kan skabe resultater og bevare energien og fremdrift, også når projekter løber over lang tid
  • har interesse og viden inden for den digitale dagsorden i bygge- og anlægsbranchen

Om os


Vi tilbyder dig et spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i landets største erhvervsorganisation. Du vil indgå i et kollegialt fællesskab i DI Byggeri, hvor vi lægger vægt på en uformel tone, og hvor godt humør værdsættes af dine kollegaer. I DI Byggeri er vi 50 ansatte, der betjener vores 6700 medlemmer fra hele byggeriets værdikæde. DI ligger i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Interesseret?


Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte underdirektør Dorthe Mathiesen på mobil 2040 9446. Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest 14. august 2024. Vi forventer at gennemføre samtaler snarest efter ansøgningsfristen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Få yderligere info og kontakt på Dansk Industri's hjemmeside: klik her......
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 05.07.2024
  • IT-supporter
  • København V