Pressemedarbejder

København S

Pressemedarbejder


Pressemedarbejder til HK Danmark

Vi søger en skarp og initiativrig pressemedarbejder, som vil være med til at få HK-medlemmernes dagsorden frem i medierne. Du skal have journalistisk drive, forståelse for politik og et hjerte, der banker for lønmodtagernes interesser. Og du må meget gerne have flere års erfaring fra journalistiske arbejdspladser og/eller en politisk styret organisation.

HK er med 213.000 medlemmer Danmarks næststørste fagforbund, og vi arbejder for at sikre medlemmerne et godt og trygt arbejdsliv. Vi er med til at forme fremtidens arbejdsmarked, og derfor engagerer vi os i politiske dagsordner og bidrager til løsninger på de udfordringer, vi ser.

Presse- og kommunikationsteamet hører under Center for Politik, Organisation og Strategi, som også består af Team Politik og Forbundssekretariatet. Du vil skulle referere til kommunikationschefen.

Om jobbet:

Du bliver en del af et effektivt presse- og kommunikationsteam, som betjener HKs formand og næstformand, samt passer og udvikler HK Danmarks sociale medier.

Vi svarer på henvendelser fra journalister på pressetelefonen, og vi tager selv initiativ til pressehistorier, når vi ser en mulighed for at få HKs budskaber i medierne. Den del vil vi gerne gøre meget mere ud af.

Arbejdet som pressemedarbejder indebærer, at tænker journalistisk og har forståelse for, hvordan medierne arbejder og hvad der skal til for at en historie banker igennem i både nye og traditionelle medier.

Du skal være parat til at rådgive HK’s formandskab i forbindelse med interviews. Og du skal kunne skrive debatindlæg og kronikker i et levende sprog, når der er brug for det.

Presse- og kommunikationsteamet arbejder i det daglige tæt sammen med et team af politiske rådgivere, samt HKs formandssekretariat.

Om dig:

  • Du er en dygtig journalist med flere års erfaring fra journalistiske arbejdspladser eller organisationer, hvor du har arbejdet med presse og/eller kommunikation.
  • Du skal have et skarpt blik for, hvordan vi skaber større gennemslagskraft og synlighed i mediebilledet for HK og HKs mærkesager.
  • Du skriver kort, præcist og levende og er god til at oversætte indforstået organisationssprog til almindeligt dansk.
  • Du er en stærk researcher, som kan bidrage til at lave pressenotater og finde cases til medier.
  • Du skal kunne trives i en hverdag, hvor opgaverne kan være meget forskellige og dagsordenen hurtigt kan ændre sig.
  • Du har et veludbygget netværk og er ikke bange for at ringe til medier for at få dem til at interessere sig for en sag.
  • Der er ikke tale om en some-stilling, men det gør slet ikke noget, hvis du har erfaring med og forståelse for sociale medier, da teamet driver HK Danmarks Facebook, Instagram, LinkedIn og X.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling helt tæt på det politiske niveau i et stort fagforbund i rivende udvikling.
  • Et livligt arbejdsmiljø, med interessante og varierende arbejdsopgaver.
  • Muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.
  • Mange personalegoder som træningsfaciliteter, kantineordning, adgang til feriehuse m.m.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med Dansk Journalistforbund. Du vil blive ansat uden øverste arbejdstid.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt eller senest 1. april 2024.

Ansættelsessted

HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at få uddybet ovenstående ved at henvende dig til kommunikationschef Thomas Bro Sæhl på 2365 5697.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: søndag den 18. februar 2024.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Med 213.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, at HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød nogle medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København S
  • Søndag den 18. februar 2024