Skarp jurist til Ledelsessekretariatet i Borger- og Virksomhedskontakt

København S

Er du god til at koordinere og drive processer? Kan du opbygge tillidsfulde relationer, og nyder du at have en bred kontaktflade med mange forskellige fagligheder i en stor organisation? Vil du være med til at understøtte juridisk compliance i Skatteforvaltningen, og kan du bringe dine kompetencer i spil på en bred vifte af opgaver i et ledelsessekretariat? Så vil vi gerne høre fra dig i Ledelsessekretariatet i fagområdet Borger- og Virksomhedskontakt i Skattestyrelsen.

Koordinering og overblik på tværs
I Ledelsessekretariatet i Borger- og Virksomhedskontakt er vi ind- og udgang for alle bestillinger og sager til fagområdet. Vi løser en række forskellige styrings- og koordineringsopgaver, herunder bl.a. koordinering af revisionsopgaver og risikostyring på tværs af fagområdet. Vi har ansvar for fagområdets samlede økonomistyring og koordinerer strategiske bestillinger på tværs af fagområdets 5 afdelinger. Vi forestår den lokale udrulning af styrelsesfælles initiativer på HR-området, og vi understøtter fagdirektørens daglige ledelse, både ift. kalender- og sagsstyring og med oplæg til diverse arrangementer. Endelig understøtter vi hele fagområdet i at lave gode beslutningsoplæg.

Som ansat i Ledelsessekretariatet er det derfor afgørende, at du kan bevare overblikket i en travl hverdag med et mylder af informationer og sikre, at bestillinger lander hos de rette kolleger. Samtidig skal du med en skarp pen både kunne udarbejde egne beslutningsoplæg til ledelsen og kunne kvalitetssikre sager fra fagområdets afdelinger, så ledelsen får de bedste muligheder for at træffe beslutninger på et veloplyst grundlag.

Vi søger en ny kollega, som bl.a. kan varetage de mere juridisk prægede opgaver i kontoret. Opgaverne omfatter bl.a. håndtering af indsigelser og GDPR-sager, koordinering af aktindsigtsanmodninger og lovhøringer på tværs af fagområdet. Du får således en vigtig rolle i at understøtte og styrke juridisk compliance samt være bindeled på tværs af fagområdet i Skatteforvaltningen og til Skattestyrelsens juridiske fagområde. Din rolle vil være at tage et styrende og koordinerende ansvar, og du vil få som opgave at ledelsesbetjene vores fagdirektør på de juridiske sager. Dine opgaver vil forventeligt omfatte flere af de ovenfor nævnte områder, men den præcise opgaveportefølje vil blive sammensat afhængig af dine kompetencer og interesser.

Ledelsessekretariatet er organisatorisk forankret i afdelingen ”PMO og Opkrævningsprojekter”, der arbejder med analyser, forretningsudvikling og projekter, der udvikler og fremtidssikrer opkrævning af skatter og afgifter, så det sker effektivt og korrekt. Vi har ansvaret for at drive Programmet for Opkrævning og Inddrivelse, der går på tværs af Skatteforvaltningen, og har til formål at sikre en effektiv opkrævning og inddrivelse. Sammen med de øvrige afdelinger og andre styrelser i Skatteministeriet sikrer vi fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Struktureret og imødekommende profil med juridisk forståelse og en skarp pen
Du er jurist eller har en anden samfundsvidenskabelig uddannelse men med stor interesse for og erfaring med juridisk prægede opgaver. Vi forestiller os, at du er enten erfaren fuldmægtig eller specialkonsulent – og derfor har den ideelle kandidat minimum nogle års arbejdserfaring. Hvis du har erfaring med sekretariatsopgaver fra en politisk styret organisation, og meget gerne fra Skatteforvaltningen, er det en fordel.

For at få succes og trives i stillingen, lægger vi vægt på at du:

  • Arbejder struktureret og kan lide at koordinere og organisere opgaveløsningen og tager stort personligt ansvar for at komme i mål med opgaverne
  • Har blik for skarpe beslutningsoplæg og ledelsens behov
  • Skriver godt og evner at formulere dig korrekt
  • Har god juridisk forståelse og juridiske kompetencer, som kan anvendes konstruktivt i en politisk styret organisation
  • Er imødekommende og servicemindet med veludviklede samarbejdsevner, så du kan skabe gode relationer og netværk, da vi som Ledelsessekretariat er afhængige af vores samarbejde både indad og udadtil
  • Arbejder selvstændigt og med en veludviklet situationsfornemmelse.

Det er derudover vores forventning, at du interesserer dig for sekretariatsarbejde og topledelsesbetjening og har lyst til at bidrage til Skattestyrelsens arbejde og udvikling.

Vi kan tilbyde
Tempoet er ofte højt, og der kan af og til være behov for at løse arbejdsopgaver på skæve tidspunkter. Til gengæld tilbyder vi fleksibilitet i forhold til planlægningen af arbejdsdagen, og der vil være mulighed for at aftale hjemmearbejde i et vist omfang, når opgaveløsningen muliggør det. Og så synes vi i øvrigt, at vi kan tilbyde en stilling på én af de allerbedste arbejdspladser i Danmark:

  • En levende arbejdsplads i et velfungerende kontor med høj trivsel
  • En hverdag med dygtige og gode kolleger, der er gode til at samarbejde og sparre om opgaveløsningen
  • Indblik i et særdeles bredt fagområde i Skattestyrelsen, der går på tværs og dækker hele forretningsmodellen
  • En bred vifte af karrieremuligheder med Ledelsessekretariatet som afsæt
  • Et tæt indblik i topledelsens hverdag og på et vigtigt samfundsmæssigt område.

Ledelsessekretariatet består af 11 engagerede kolleger, der ser frem til at få dig med på holdet. Vi er en mangfoldig flok i særdeles godt samspil, der sammen løser en bred vifte af opgaver på tværs af fagområdet med fokus på den bedst mulige betjening af fagområdets ledelse. Vi har en stor kontaktflade til kolleger og samarbejdspartnere i både fagområdet og andre dele af Skattestyrelsen. Vi har til huse på 16. sal i Copenhagen Towers i Ørestad med fantastisk udsigt over byen.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 27. maj 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Rikke Maria Harhoff på tlf. 72 37 78 86 – send meget gerne en sms, hvis dit opkald ikke besvares med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Der kan indgå en caseopgave, en logisk test og en personanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Forventet tiltrædelse er pr. 1. august 2024 eller snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Copenhagen Towers Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Mandag den 27. maj 2024