Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådgivning i DI Byggeri (tidsbegrænset)

Dansk Industri, København V

Få yderligere info om stillingen
Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig!

Om jobbet


Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret. Du vil blive en del af et fagligt stærkt hus med mange muligheder og gode kolleger. Arbejdet er præget af et højt sagsflow med alsidige arbejdsopgaver, hvor samarbejde og sparring – også med andre faggrupper – er en naturlig del af måden, vi arbejder på.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Medlemsrådgivning: Yde primært telefonisk rådgivning til medlemmer af DI Byggeri, særligt indenfor entreprise- og udbudsretlige forhold.
  • Undervisning: Undervise medlemmer og andre aktører i bygge- og anlægsbranchen, særligt inden for entrepriseret.
  • Intern juridisk rådgivning: Bistå kolleger i DI Byggeri med intern juridisk rådgivning og sparring.

Om dig


Måske arbejder du i en offentlig forvaltning, en entreprenørvirksomhed eller et helt tredje sted? Måske er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan det er at arbejde i DI?

  • Du er ambitiøs og selvstændig. Du vil være den bedste til det, du gør. Det vil vi nemlig.
  • Du taler og rådgiver i øjenhøjde. Du kan formidle erhvervsrelateret jura til ikke-jurister.
  • Måske kunne du tænke dig at undervise og har mod på at arbejde med visualisering og andre virkemidler.
  • Du har interesse i bygge- og anlægsbranchen.
  • Du er god til at skabe relationer og samarbejde.

Om os

Erhvervsjuridisk Rådgivning består af 12 medarbejdere, som rådgiver ca. 6.000 medlemsvirksomheder. Vi er et stort hus med mere end 100 advokater og jurister.

Vi løser opgaver i tæt samspil med kolleger. Vi er tæt på medlemmerne og optaget af at skabe den bedste løsning for den enkelte virksomhed. Omgangstonen er god og humoristisk med vægt på et godt kollegialt fællesskab.

Interesseret?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise Dahl Krath Jensen på tlf. 7216 0147 eller via e-mail på [email protected]. Du sender en kort, motiveret ansøgning og dit CV via ansøgningsknappen snarest muligt og senest torsdag den 19. september. Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Få yderligere info og kontakt på Dansk Industri's hjemmeside: klik her......
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 05.09.2024
  • Jurist
  • København V