Elevplads: Getinge søger kontorelev

Elev - København

Getinge IT Solutions Aps leverer digitale løsninger til hospitaler, der koordinerer og optimerer arbejdsprocesser på sterile serviceafdelinger, operationsstuer og patienters behandlingsforløb. Ved at støtte og lette arbejdsprocesser og kommunikationskanaler for sundhedspersonale hjælper vi vores kunder med at muliggøre bedre pleje med mindre indsats.
Getinge er på en spændende forandringsrejse, hvor vi hele tiden leder efter nye måder at forny os på sammen med vores kunder, således at vi sammen er rustet til fremtidens udfordringer inden for sundhedssektoren. Vi ønsker at fremme diversitet, ligestilling, inklusion og har som mål at blive Co2 neutral i 2025. Vi tror på at give vores medarbejdere en fleksibel arbejdsplads og arbejder med at skabe en læringskultur, som støtter personlig udvikling og kreativitet. Vores passionerede medarbejdere har vores værdi “Passion for Life” i deres hjerter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • København