Kirkemusiker / Organist Søges til Rødbyhavn og Fuglse Pastorater, der omfatter kirkerne Rødbyhavn, Fuglse, Krønge og ...

Rødby

Kirkemusiker / Organist

Søges til Rødbyhavn og Fuglse Pastorater, der omfatter kirkerne Rødbyhavn, Fuglse, Krønge og Torslunde.

Kan du spille orgel som fantomet i Phantom of the Opera? Eller kan du klimre klaver, så det klinger sødt i sky til Juletid? Vil du være med til at gøre kirkerne til en endnu hyggeligere arbejdsplads, end de er i forvejen.

Stillingen, der er ledig fra den 1. september 2024, er en deltidsstilling, der søges besat pr. den 1. oktober 2024, eller efter aftale.

Stillingen er på 18 timer pr. uge og aflønnes i henhold til Kirkeministeriets takster for faglærte eller ufaglærte Organister og vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Statstjenestemændenes Centralorganisation af 2010 (CO10 fællesoverenskomsten) og

organisationsaftale for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Årslønnen indeholder et rådighedstillæg der tillægs den løn, der modsvarer organistens uddannelse niveau.

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Du skal bl.a. spille ved De ugentlige højmesser, 2 pr. søndag, Gudstjenester og Andagter på årets Hellig- og Mærkedage, lige fra Jul til 1. maj. Til Konfirmation, Dåb, Vielse og Begravelse. Til særlige tjenester som f.eks. Spaghetti Gudstjeneste, Juletræs tænding og besøg i Børnehave og Dagpleje. Der kan også være Sangeftermiddag, samt til en eller to koncerter.

Pastoraterne omfatter 4 kirker fordelt på 2 selvstændige menighedsråd, og sognene har ca. 2.300 folkekirkemedlemmer, fordelt på 4 sogne. (Rødbyhavn har 1134 folkekirkemedlemmer og Fuglse, Krønge og Torslunde har 1120 folkekirkemedlemmer.)

Orglet i Rødbyhavn Kirke er et Bruno – Christensen orgel fra 1966 ned 12 stemmer, 2 manualer.

Orglet i Fuglse Kirke er et Bruno - Christensen orgel fra 2001 med 13 stemmer.

Orglet i Krønge Kirke er et J. Gregersen orgel fra 1851 med 5 stemmer.

Orglet i Torslunde Kirke er et Krohn orgel fra 1973 med 4 stemmer med anhangspedal.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Formand Lone Søvndal, 40 34 91 75 / Kontaktperson Michael Jørgensen, 40 72 58 43, eller Formand Jørgen Madsen, 27 67 63 78 / Kontaktperson Jimmy G. Roed, 26 16 95 05.

Ansættelsen vil af tekniske årsager ske hos Fuglse, Krønge og Torslunde Menighedsråd, hvortil ansøgningen også skal stiles. Ansøgningen med relevante bilag sendes pr. mail til FKT Menighesråd ved Kontaktperson Jimmy G. Roed, 26 16 95 05, [email protected]. Referencer kan forventes afprøvet.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 5. august 2024 for at komme i betragtning. Alle ansøger vil få skriftligt svar på mail.

Ansættelsessamtaler og prøvespil vil finde sted den sidst i august 2024 i tidsrummet kl. 1700 til kl. 1900 i Rødbyhavn Kirke.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.07.2024
  • Kreativ medarbejder
  • Rødby
  • Torsdag den 29. august 2024