Glostrup Sogn søger kirketjener

Glostrup

Efter 30 års tjeneste går vores kirketjener i Østervangkirken på velfortjent pension. Derfor søger vi en ny energisk kollega, med stort overblik, pr. 1. september eller efter aftale. Du kommer til at arbejde på alle vores lokationer, hvor du vil møde en mangfoldighed af kolleger og frivillige, i et meget afvekslende job.

Glostrup Sogn er stort og levende bysogn – med 2 kirker, et krematorium samt en stor nybygget sognegård, hvor administrationen holder til. Vi har mange tjenester, konfirmander, og et væld af aktiviteter og arrangementer for børn, unge og voksne. Vi har derfor brug for et kirketjenerteam, som også varetager de fleste af sognets interne servicefunktioner, herunder bl.a. rengøring, indkøb og bestilling af varer, opsætning af inventar, klargøring til møder og arrangementer. Du skal derfor have en god fysik, gerne kombineret med et praktisk håndelag. Med dig vil der være 3 fastansatte kirketjenere, og du vil komme til at arbejde sammen med erfarne og engagerede kolleger. Glostrup Sogn er ét af Danmarks største, og vi har derfor en administrationschef, der varetager den daglige personaleledelse.

En attraktiv arbejdsplads – hvor vi sammen styrker det gode arbejdsmiljø

  • Et stærkt og godt arbejdsfællesskab, hvor vi samarbejder om opgaverne.
  • Et engageret menighedsråd.
  • En arbejdsplads, hvor man selv sætter sit præg på arbejdsopgaverne i tæt samarbejde med kolleger, præster og menighedsråd.
  • Et meningsfyldt job i en kirkelig organisation, hvor ansvarlighed, fleksibilitet og selvstændighed er en forudsætning for at lykkes – ansatte, menighedsrådet og de mange frivillige er alle engagerede mennesker.

Om dig – og hvad vi gerne ser

Kirketjeneren er ofte både den første og sidste medarbejder, kirkens brugere. Vi søger derfor en kirketjener, der tager ansvar og ser en stor værdi i at være repræsentant for kirken.

  • Du er som kirketjener ambassadør for kirken, og værtsrollen falder dig naturligt.
  • Du trives med at arbejde sammen med kollegaer, menighedsrådets engagerede medlemmer og sognets frivillige. Du er udadvendt, præsentabel og kan se dig selv arbejde i Folkekirken.
  • Du er selvstændig, god til selv at tage initiativ og tilrettelægge din arbejdsdag.
  • Du er god til ”at holde hus”, er kvalitetsbevidst med syn for rengøringsbehov og rengøringsstandard samt løbende oprydning i et meget aktivt hus. Rengøring er en væsentlig del af jobbet som kirketjener.
  • Vi ser gerne, at du er fortrolig med kirkelige aktiviteter, gudstjenester og kirkelige handlinger – ellers lærer du det.
  • Hvis du har erfaring fra butik eller servicefag, vil det blive set som en fordel.
  • Stillingen indeholder skiftende arbejdstider. Du er forpligtet til at deltage ved højtider i samarbejde med eller på skift med dine kollegaer, hvilket også indebærer weekend- og aftenarbejde.
  • Der er en fast og en løs fridag pr. uge.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 30-37 timer pr. uge ud fra ansøgers ønsker og kvalifikationer. Ansættelse sker ved Glostrup Sogns Menighedsråd.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 305.819,00 kr. – 394.347,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 305.819,00 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 28.860,00 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 1.351,00 kr. (nutidskroner) pr. år.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Løn OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Der vil være 3 måneders prøvetid, og der vil blive indhentet børne- og straffeattest forud for ansættelse.

Ansøgningsfrist, samtaler og kontaktoplysninger
Yderligere oplysninger om sognet og stillingen kan søges på www.glostrupsogn.dk eller hos administrationschef Hanne Legaard, tlf. 5148 2890 eller mail [email protected].

Kirketjener Ove Bloch på mail [email protected] kan også kontaktes.

Ansøgning med bilag og referencer sendes pr. mail til [email protected] senest d. 2. juli kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler d. 9. juli – men kontakt os allerede nu, hvis du gerne vil se arbejdspladsen og have en rundvisning.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 19.06.2024
  • Kulturmedarbejder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 02. juli 2024