Rekrutteringsfirma

Vikarstilling: Dygtige kundeservicemedarbejdere til vikariat på 7-11 uger

Vikar - København

Få yderligere info om stillingen
Har du erfaring med kundeservice? Kan du træde til fra september til november måned? Og vil du gerne yde rigtig god service & support på telefon/mail for en større mediekoncern?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Centrum Personale søger lige nu 2 vikarer til kundeservice/lettere support på vegne af en større dansk mediekoncern beliggende i København - tæt på metro.

Vikariaterne er af 7-11 ugers varighed med opstart midt-september. Arbejdstiden er ca. 34 timer om ugen med skiftende vagter inden for tidsrummet kl. 9.30-19.10 (og enkelte fredage fra kl. 8.30). Der vil være behov for bemanding i enkelte weekender, hvor arbejdstiden så vil være fra kl. 11.50-18.10.

Grundig oplæring og god kundeservice

Du bliver en del af et hyggeligt team, som prioriterer den gode kundeservice. Her skal man kunne informere, vejlede og rumme brugerne med tålmodighed og overskud i stemmen.

Opgaven går ganske simpelt ud på at assistere brugerne bedst muligt, når de ringer eller skriver ind med spørgsmål. Du yder lettere teknisk support vedr. brug af tjenester på TV, computer, tablet eller mobil og udsender ved behov links til yderligere vejledning.

Du får betalt spisepause og overtidsbetaling, skulle telefonkøen mod forventning ikke være afsluttet kl. 19.10. Du modtager desuden et tredages oplærings- og onboarding-forløb i forbindelse med opstart, så du er klædt rigtig godt på til opgaverne.

Dine faglige kvalifikationer

  • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med 1-1 kundeservice før, fx fra et supermarked, en restaurant eller reception.
  • Du har gerne erfaring med telefonisk kundeservice.
  • Du er vant til at begå dig på digitale platforme (apps, smartphones, streaming).
  • Du kan begå dig på dansk – mundtligt og skriftligt– og kan engelsk til husbehov.

Dine personlige egenskaber

  • Du kan lide at tale i telefonmed mange forskellige mennesker.
  • Du er hjælpsom og giver dig tid til at forstå problematikkerne.
  • Du har en imødekommende indstilling og smil i stemmen.
  • Du kommunikerer med brugerne i øjenhøjde og kan sætte dig i deres sted.
  • Du er tålmodig, rummelig og har overskud.
  • Du bidrager med god energi til teamet.

Søg jobbet – og få noget værdifuld erhvervserfaring at skrive på CV’et!

Er du interesseret i et af vikariaterne, så send os din ansøgning og dit CV via formularen nedenfor – gerne hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Opstart er den 18. september 2024.

Har du spørgsmål til vikariaterne, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Helle Sand på tlf.: 33 24 40 80 eller via mail: [email protected].

Centrum Personale indkalder løbende kandidater til samtale og afslutter rekrutteringsforløbet, når den rette medarbejder er fundet. Jobannoncen tages af nettet, når vi nærmer os en rekrutteringsløsning og følger således ikke en fast annonceringsperiode.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Få yderligere info og kontakt på Centrum Personale A/S's hjemmeside: klik her......
Faste stillinger og vikariater
– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauer

Når du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater. Hos os kan du finde mange stillingstyper og de fleste stillingsniveauer – fra et receptionistjob til en stilling som økonomichef.

Centrum Personale har 30 års erfaring inden for HR-, vikar- og rekrutteringsområdet. Vi udmærker os med solid viden på området, indblik i mange brancher og et bredt netværk.

Vi benytter vores egen emnebank aktivt, når vi løser opgaver for en lang række virksomheder. Da vi ikke annoncerer alle stillinger, er det en god ide at blive en del af emnebanken og hermed stå i første række til nye jobmuligheder.

Centrum Personales rekrutteringskonsulenter arbejder med et stort personligt engagement og lægger vægt på, at kunder og kandidater får en positiv oplevelse i mødet med Centrum Personale.
Læs mere på: www.centrum-personale.dk
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København