Teamleder til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Søborg

Vil du vise vejen for dine medarbejdere og arbejde for at skabe yderst tilfredse kunder? Og er du klar til at være en del af ledelsesteamet i vores kundecenter med dedikerede og professionelle kolleger?Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en afvekslende hverdag, hvor du får indflydelse og udviklingsmuligheder.Drive og engagementSom Teamleder for vores inbound vil du have ansvaret for ca. 10-15 medarbejdere med henblik på at skabe engagement, glæde og motivation i teamet. Du bliver en del af et erfarent ledelsesteam, hvor både tempoet og humøret er højt.Dine kvalifikationerVi søger en erfaren Teamleder, som brænder for at coache og udvikle medarbejdere og kompetencer, hvilket indbefatter, at du er synlig og tilgængelig samt formår at besvare kunderelaterede spørgsmål. Du er en udpræget teamplayer, med et højt energiniveau og gå-på-mod.Derudover forventes det, at du:
  • Har erfaring med ledelse af medarbejdere
  • Er kvalitets-, resultat- og driftsorienteret i din tilgang til arbejdet - Har erfaring med kundeservice/kundecenter
  • Er imødekommende, og har let til smil
  • Taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • Du behøver ikke at have en baggrund fra bilbranchen, dette skal vi nok hjælpe med at klæde dig på til. Vi har dog forventning om, at du gerne vil lære og har lyst til at udvikle dig på dit arbejde.Stærke værdier forener os på tværsSemler Gruppen er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner og har over 100 års erfaring, og består af mere end 3400 medarbejdere. I vores kundecenter i Søborg sidder vi ca. 80 kollegaer, fordelt på flere afdelinger, og vi hjælper kunder i hele landet. Det er lige fra spørgsmål til køb af bil, dæktryk, hvilken olie bilen bruger, samt booke tid til service, reparation, dækskifte osv.Du bliver del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.Lyder det som noget for dig?Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Hansen på telefon[xxxxx].Vi glæder os til at høre fra dig!


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg