Rigshospitalet Glostrup søger overlæge til anæstesiafsnittet

Glostrup

Vi søger en speciallæge indenfor anæstesiologi med vagtforpligtelse I Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte, til tiltrædelse snarest muligt.

Vi er i gang med en mindre omorganisering, hvor vi i Neurocenteret samler det anæstesiologiske speciale under én ledelse, og med funktion på Rigshospitalet Glostrup matriklen. Vi skal opnormere med en overlæge, og derfor får du nu muligheden for at blive vores nye kollega.

Hvem er vi:

Afdelingen for Bedøvelse, Smerte og Respirationsstøtte består af fire afsnit.

  • Afsnit for Anæstesi,
  • Afsnit for Dagkirurgi og Opvågning,
  • Respirationscenter Øst - alle tre beliggende på RH-Glostrup
  • Tværfagligt Smertecenter beliggende på RH-Blegdamsvej samt RH-Glostrup.

Om Afsnit for Anæstesi

Afsnittet varetager anæstesi til planlagte og akutte operationer for øjensygdomme og degenerative rygsygdomme.

Desuden yder vi anæstesi til MR-scanninger, tandlægebehandling, anlæggelse af PEG-sonder og ECT-behandlinger.

Vi betjener 11 lejer alle hverdage. 6000 antal anæstesier årligt, heraf knapt 500 er til børn over to år.

Dine arbejdsopgaver i anæstesiafsnittet

Dine opgaver vil primært være på operationsgangen, deltage og være engageret i optimering af patientforløb og deltage samt forestå undervisning i afsnittet.

Du skal være drevet af at løfte forskningen og have en naturlig lyst til at arbejde med projekter der kan løfte vores patienttilbud og om muligt tilbyde nye forløb.

Der er tilknyttet to kliniske lektorater til afdelingen, som modtager 8. semester medicinstuderende og det forventes, at du deltager engageret i undervisningen af vores medicinstuderende.

Vi har stort fokus på optimerede perioperative forløb, høj patientsikkerhed og -tilfredshed.

Anæstesilægen deltager i akut kald (MAT) i den neurologiske akutmodtagelse og i sengeafdelingerne og er desuden teamleder på hjertestopholdet.

Det forventes, at du på sigt vil være ansvarlig for et givent ansvarsområde, som vi i fællesskab kan definere.

Vagthavende anæstesilæge er ansvarlig for de akutte forløb i tæt samarbejde med anæstesisygeplejersken. De opgaver der ligger i den vagthavende funktion gennemgås detaljeret ved ansættelsesstart.

Lægestaben består aktuelt pt. af 10 speciallæger og 1 PhD-studerende.

Vagtholdet består af en anæstesilæge og en anæstesisygeplejerske.

Vagt må påregnes 2-4 gange pr. måned.

Respirationscenter Øst - RCØ :

Afdelingen er en højt specialiseret enhed under Rigshospitalet, som behandler patienter fra Region Hovedstaden og Region Sjælland med restriktive lungelidelser medførende respirationsinsufficiens.

Mange af patienterne behandles i hjemmet med invasiv ventilation, NIV eller CPAP.

Vi er et mindre velfungerende lægefagligt team, som arbejder tæt sammen med afsnittets øvrige personale. RCØ har udover den direkte patientbehandling også stort fokus på innovation, forskning, kvalitetssikring og telemedicin.

Dine arbejdsopgaver på RCØ

Arbejdsopgaver indbefatter diagnostik og behandling af indlagte og ambulante patienter, samt rådgivning herunder analyse af monitorering af vejrtrækning under søvn (polygrafi), opstart og kontrol af både invasiv og non-invasiv respiratorbehandling og behandling af akutte medicinske patienter med tilknytning til RCØ.

Fælles for begge afsnit - Hvad kan vi med garanti love dig som vores nye kollega?

Et fagligt og socialt godt arbejdsmiljø, som vi værner om. Vi har skabt et afsnit, hvor der er plads til faglige diskussioner, hvor alle er indstillet på at være fælles om opgaven og bidrager til at få dagen til at gå op. Der er plads til forskelligheder, grin og godt kollegaskab.

Vores fokus er altid at skabe værdi for patienten, og forsøge at forfine og udvikle vores arbejdsgange for at blive endnu bedre til at yde den bedste behandling.

Du får mulighed for at få varieret hverdag med opgaver, der spænder vidt. Du vil blive On-boardet grundigt og sat ind i alle funktioner, når du starter.

Du får chancen for at møde ind med højt humør, stor mulighed for at præge din dagligdag og med dit faglige engagement forfølge din personlig udvikling inden for specialet.

I Region Hovedstaden kræves 5 års speciallæge anciennitet før ansættelse i en overlæge stilling.

Løn og ansættelsesforhold i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Ansøgningen udformes, således at dine kompetencer indenfor de 7 lægeroller, jævnfør Sundhedsstyrelsens publikation "De 7 lægeroller" fremgår.

Yderligere oplysninger og stillingsbeskrivelse kan fås hos chefsygeplejerske Rikke Skjøde Baes.

Ansøgningsfrist: 24. juni

Samtaler finder sted: 26. og 27. juni

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Glostrup
  • Mandag den 24. juni 2024