To afdelingslæger/overlæger i intern medicin søges til Medicin 2, Holbæk Sygehus

Sorø

Er medarbejdertrivsel, medindflydelse og faglighed vigtigt for dig?

Vi ønsker at rekruttere speciallæger, der brænder for den intern medicinske patient men som også kan bidrage til visionerne for afdelingens fortsatte udvikling indenfor intern medicin og basal palliation. Vi har ønske om at rumme hele patientens forløb lige fra behovet akut behandling og udredning til den etisk værdige afslutning på livet.

Vi søger derfor engagerede speciallæger med tilknytning til vores intern medicinske sengeafsnit, Intern medicin og palliation i Medicin 2.

Det er et relativt nyt sengeafsnit i Medicin 2, som bryster sig med at lave gode forløb for de patienter, der er flest af i sundhedsvæsenet, nemlig dem med brede intern medicinske problemstillinger, som har brug for en akut indlæggelse.

Vores målgruppe på afdelingen er intern medicinske patienter med tilstande, der ikke kræver direkte indlæggelse på medicinsk grenspeciale-afsnit og som er 55 år eller ældre. Hyppige genindlæggelser der giver mistanke om stor sygdomsbyrde hos patienter kunne f.eks. være Parkinson patienter med mange aspirationspneumonier eller KOL patienter med hyppige ekscerbationer hvor der bør opstartes basal palliative tiltag. 6 senge dedikeres som udgangspunkt til palliation ud af vores 18 senge

Vi er i gang med udvikling af afdelingen og der vil være mulighed for at få ansvars-og ledelsesområder f.eks. patientsikkerhed, organisation, fagområder, uddannelse m.v.

Afdelingen har enestuer med pårørende senge til basal palliation af medicinske patienter, og denne del af afdelingen er i fortsat udvikling med håb om etablering af et basal palliations ambulatorium for medicinske patienter samt af et medicinsk ambulatorium i tilknytning til vores sengeafsnit.

Vi arbejder i tæt dialog med de andre afdelinger på Holbæk Sygehus og Region Sjællands E-hospital for løbende at optimere patientforløbene.

Vi driver vores afdeling efter 4 kerneværdier, som vi mener er indbyrdes afhængige og ligeværdige:

Højt fagligt niveau og aktiv forskning

Høj medarbejdertrivsel og godt arbejdsmiljø

Stor patienttilfredshed

Formålsdrevet innovativ ledelse

For at udvikle vores afdeling yderligere, har vi brug for speciallæger, der kan se sig selv i sådan en stilling. Vi søger både intern medicinske specialister og speciallæger i almenmedicin med interesse og erfaring i intern medicin.

Vi vil meget gerne indgå i en dialog i forhold til individualiserede funktionsbeskrivelser, så man kan få balance mellem arbejds- og privatlivet.

Vi arbejder og tror på at god trivsel hos personalet er en forudsætning for patientsikkerhed, og arbejder derfor løbende med psykologisk tryghed. Vi tilbyder en tilgængelig ledelse samt dedikerede og dygtige kollegaer.

Du kan forvente at få et job med:

  • En spændende arbejdsplads hvor arbejdsmiljø, humor, godt kollegialt samarbejde og tværfaglighed prioriteres højt
  • Stor indflydelse på afdelingens videre udvikling
  • Faglig og personlig udvikling
  • Mulighed for deltagelse i og udvikling af forskningsprojekter
  • En ledelse der er nærværende og inddragende
  • Mulighed for indflydelse på arbejdstilrettelæggelse og opfyldelse af ønsker og behov.

Medicin 2:

Er en ny medicinsk afdeling på Holbæk Sygehus med ny afdelingsledelse og egne vagtlag. Den tidligere store intern medicinske afdeling på Holbæk Sygehus blev organisatorisk delt i to afdelinger 1/6-22. Vi varetager intern medicinske patienter bredt, samt speciale patienter i geriatri og reumatologi. Vi har 2 medicinske sengeafsnit med tilsammen ca. 36 senge. Derudover har vi et sengeafsnit med 18 sengepladser til rehabilitering af patienter med apoplexi i fase to forløb. Der er 3 neurologiske overlæger ansat i dette afsnit, som varetager behandlingen.

På afdelingen er vi ansat 17 speciallæger fordelt på specialerne geriatri, neurologi, gastroenterologi, reumatologi, nefrologi og almen medicin samt 21 yngre læger i HU stillinger og introstilinger.

Arbejdstilrettelæggelse og vagtstruktur:

Forvagter arbejder i 2-holdsdrift på alle ugens dage med tilstedeværelse fra vagtværelse. Mødetid 8-18 og 15.00-09.00.

Bagvagter arbejder med ambulatorier og stuegang i dagtid til 8-1530, ved Medicinsk bagvagt tilstedeværelse til kl. 21 på hverdage og kl. 18 i weekender med tilkald fra hjemmet. Derudover er der anden BV tilstede til stuegangen til kl. 16 i weekender.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Efter gældende overenskomst. Stillingen er planlagt til 37 timer pr. uge med mulighed for anden aftale ved behov

Ansøgningen:

Ansøger opfordres til at forholde sig til de 7 lægeroller i ansøgning.

Er ansøger kvalificeret og har anciennitet til ansættelse som overlæge, vil den faglige bedømmelse ske i henhold til Region Sjællands vejledning herom.

Yderligere oplysninger:

Tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker yderligere oplysninger eller bare gerne vil høre nærmere om stillingen og mulighederne på vores afdeling ved at henvende til cheflæge Jeanette Haar Ehlers telefon 20188433 eller på mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 10/1-2024

Vi forventer samtaler frem mod ansøgningsfristen mhp. besættelse 1/2-24 eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Sorø
  • Onsdag den 10. januar 2024