Lægemiddelrådgiver med indgående kendskab til lægemiddelområdet

Storkøbenhavn

Har du et indgående kendskab til lægemidler og lægemiddelmarkedet? Brænder du for at holde øje med, hvilke nye lægemidler, som er på vej på det danske marked? Og kunne du tænke dig at bidrage med videreformidling og implementering af lægemidlerne til vores samarbejdspartnere i det danske sundhedsvæsen?

Amgros skal sammen med andre sundhedsaktører skabe forudsætninger for mere sundhed for pengene. Det gør vi ved at tilrettelægge og gennemføre effektive forhandlinger og udbud for vores ejere i de danske regioner. Og det er her du som lægemiddelrådgiver i en nyoprettet stilling, kommer til at spille en meget væsentlig rolle.

Sikre fundament for adgang til nye lægemidler og understøtte en hurtig og effektiv implementering af lægemiddelskift
Som lægemiddelrådgiver bliver en af dine opgaver at have overblik over hvilke lægemidler og indikationsudvidelser, der inden for de kommende to til tre år forventes at blive markedsført i Danmark. Dette arbejde er helt afgørende og fundamentalt for vores arbejde med at sikre nye lægemidler bliver tilgængelige i det danske sundhedsvæsen.

Derudover vil du i et tæt samarbejde med de andre afdelinger i Amgros, være ansvarlig for at understøtte en effektiv implementering af Medicinrådets beslutninger og de øvrige aftaler, vi i Amgros indgår på lægemidler.

Dine primære opgaver bliver:

  • Monitorering af markedet for nye lægemidler både nationalt og internationalt gennem data fra bl.a., det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA), sammenstille og formidle viden vedrørende nye lægemidler, møder med leverandører, netværk og samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet.
  • Sikre, at regionerne herunder sygehusapotekerne og de regionale lægemiddelkomitéer har den viden, der er nødvendig for at sikre en hurtig og effektiv implementering af Medicinrådets beslutninger.
  • Sikre, at de aftaler, som vi indgår på lægemidler, kan implementeres i praksis og være med til at aftalerne følges op.

Stærk formidler med kendskab til og forståelse for lægemiddelområdet
Du har en relevant sundheds- eller samfundsvidenskabelig uddannelse suppleret med erfaring fra sundhedsvæsenet eller lægemiddelindustrien. Det vil være en stor fordel, hvis du har forståelse for implementering af lægemiddelskift og lægemiddelforbruget på sygehuse, samt erfaring med at formidle sundhedsvidenskabelige budskaber. Vi forestiller os, at du gennem tidligere erfaring eller uddannelse har kendskab til sygdomsområder og rationel brug af lægemidler såvel som kommerciel indsigt og kan sætte dig ind i de markedsmekanismer, der gør sig gældende på lægemiddelområdet.

Du kan lide at arbejde med kompleksitet i både opgaver og samarbejdsrelationer, er nysgerrig, tænker innovativt og bidrager med opfindsomhed og nye ideer. Du har lyst til selvstændigt at drive opgaver og arbejder vedholdende og ambitiøst for at nå dine mål. Du evner det gode samarbejde og er en god netværker. Både i samspillet med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere får du brug for dine gode kommunikationsevner på skrift og i tale – både på dansk og engelsk.

Hvem er vi?
Som lægemiddelrådgiver bliver du en del af vores afdeling på 9 medarbejdere i Horizon Scanning og Nye lægemidler. Vi arbejder inden for områder med stor bevågenhed fra omverdenen og, vi forsøger hver dag at servicere vores interessenter. Vi arbejder med udvikling af innovative løsninger inden for blandt andet forhandling, aftalemodeller, implementering af lægemiddelskift og af Medicinrådets beslutninger i regionerne. Vi arbejder for at skabe mest mulig sundhed for pengene, og vi bruger hinandens fagligheder og vidensdeler til at sikre, at de løsninger, vi udarbejder både fungerer politisk og i praksis.

Vi har det rigtig godt sammen i afdelingen, og på den måde ligner vi resten af Amgros. For uanset hvor du er i Amgros, vil du opleve arbejdsglæde. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der har det godt og er i balance. Og det kan ses. Som medarbejder kan du hver dag mærke, at dine kolleger både respekterer dig og interesserer sig for dig. Ikke mindst, hvis du har brug for hjælp.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med en løn, der forhandles efter kvalifikationer samt en favorabel pensionsordning.

Spørgsmål og ansøgning
Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 27. maj 2024. Vi forventer at holde samtaler i uge 23 og 25. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Horizon Scanning og Nye lægemidler, Marie Gerstrøm Kristiansen på telefon 61755081.

Amgros opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Storkøbenhavn
  • Mandag den 27. maj 2024