Lærere til specialskolen Kirkemosegaard, Greve Kommune

Greve Kommune, Greve

Kunne du tænke dig at arbejde på en anderledes skole med et stærkt DNA, dygtige kolleger og nogle fantastiske rammer – så læs lige videre.

Kirkemosegaard varetager undervisning af elever med socioemotionelle vanskeligheder, autismespektrumforstyrrelser, ADHD og borderlineproblematikker.
Skolen er beliggende på en tidligere landbrugsejendom ved Greve Landsby, som skaber de ideelle rammer for læring for 41 elever i alderen 6-16 år.

Vi søger lige nu 2 uddannede lærere gerne med solid undervisningserfaring, og kendskab til målgruppe, til vores indskoling. Måske du samtidigt har erfaring med læsevejledning el.lign. ville denne kompetence kunne bringes i spil ift. hele skolen. Derudover er vi spændte på, hvilke særlige kompetencer du i øvrigt kan byde ind med, da Kirkemosegaard også varetager læring i et bredere perspektiv, og arbejder benhårdt på at skabe læringsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle.
Vi lægger vægt på, at du er et robust og empatisk menneske, som ser en fordel i, at al undervisning foregår i tæt samarbejde med dine teamkolleger – både lærere og pædagoger.
Du skal have lyst til at tilrettelægge og planlægge undervisning, der tilgodeser elever, der lærer på forskellige måder. Samtidig er det vigtigt, at du kan indgå i og udvikle relationer, der understøtter det daglige arbejde med den enkelte elev.

Personalegruppen består af lærere og pædagoger, som i et tæt teamsamarbejde med ledelsen og PPR, varetager den daglige undervisning og læring for en klasse på 6 -10 elever.
Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling.

Som lærer på Kirkemosegaard får du mulighed for:

  • At arbejde i et pædagogisk velfunderet team
  • At bruge teammøde, personalemøde, fagudvíklingsmøde, supervision og sparring med PPR, til at skabe de bedste rammer for deltagelsesmuligheder for vores elever
  • At du, udover dine fagfaglige kompetencer, også får sat andre sider af dig selv i spil
  • At sparre med vores dygtige PPR-team
  • At blive en væsentlig voksen for de elever, du bliver kontaktlærer for.
  • At være med til at sætte præg på fortsat udvikling af Kirkemosegaard.

Vi forventer derfor, at du:

  • Har erfaring med den beskrevne målgruppe.
  • Har en specialpædagogisk læringstilgang og brænder for at undervise elever, der har vidt forskellige forudsætninger for personlig, social og faglig udvikling.
  • Kommer med en lærerfaglighed og et drive, der inspirerer dine kolleger.
  • Har gode organisatoriske evner og kan være med til at sætte rammen.
  • Er omstillingsparat i forskellige undervisningssituationer og kan tune ind på, hvad de specifikke behov er.
  • Har erfaring eller lyst til at lære, at vurdere og opstille individuelle mål i elevplaner/udvidet meddelelsesbog, samt evaluere i samarbejde med det tværfaglige team og PPR.
  • Er engageret, generøs, initiativrig og fleksibel.
  • Har en tilgang til dine kolleger, som bygger på åbenhed, tillid og humor.
  • Arbejder med empati og nærvær i forhold til børn, forældre og kolleger, og er medskaber af en god skole.

Stillingen er til besættelse den 1. august 2024, og du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Niels J. Jensen på mobil 3027 3464 for nærmere information.

Ansøgningsfrist mandag den 24. juni 2024 kl. 12.00

Samtaler afholdes tirsdag den 25. juni 2024, fra kl. 13.00, med mulighed for afholdelse af anden samtale torsdag d. 27. juni 2024.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Der ydes et særligt specialskoletillæg.

Ved ansættelse i Greve kommune indhentes straffeattest og børneattest.

Ansøgning bilagt relevante eksamensbeviser og eventuelle udtalelser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Greve