Rekrutteringsfirma

Underviser til VVS installatør-uddannelsen

Slagelse



Stillingsbeskrivelse:
Vil du være en del af en succes? zealands mål er fortsat at udvikle sig og blive en af landets mest eftertragtede skoler inden for VVS installatør uddannelsen. Derfor videreudvikler zealand fortsat uddannelsen og har brug for en rigtig dygtig underviser, der kan være med til at gøre uddannelsen endnu bedre. Så hvis du har lyst til at arbejde med primært unge mennesker, at lære fra dig og at få dine omgivelser til at vokse med din faglige stolthed ... Så skal du søge stillingen som underviser hos zealand!

På zealand i Slagelse indgår du i samarbejde med et ambitiøst underviserteam. Det er dog mindst lige så vigtigt, at du brænder for dit fag og for at give vores studerende den bedste uddannelse, de kan få. Der lægges vægt på faglig og pædagogisk udvikling i samarbejde med kolleger og ledere, fordi alle vil gøre en forskel for uddannelsens elever. Teamet på uddannelsen er socialt og der sparres med hinanden på tværs af undervisningsforløb.

Din profil vil være kendetegnet ved en stærk kompetence omkring formidling kombineret med en solid baggrund indenfor det VVS-faglige område. Det er vigtigt for zealand, at du er motiveret for en karriere som underviser og er god til at forklare teorier med deres anvendelighed i praksis.

Som adjunkt/lektor på zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selv- bestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen inden for dine fagområder i tæt samarbejde med kolleger og studieleder.

Du vil udover din undervisning også indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen samt i udviklingsprojekter og andet videnarbejde. Dertil bliver du en del af det samlede erhvervsakademi, hvor du vil indgå i tværgående aktiviteter både på skolen og udenfor.

Du bliver en del af et team på 30 medarbejdere på zealand i Slagelse. Teamet, der underviser på VVS installatør-uddannelsen, består af 4-5 personer.
De studerende undervises enten på et 2-årigt fuldtidsstudie eller på Akademi Uddannelsen (AU), der er en efteruddannelse for personer, som har fuldtidsjob ved siden af deres studie.

Uddannelse:
Du er uddannet VVS-installatør eller bygningsingeniør med bygningsinstallationer som retning eller du har tilsvarende kompetence opnået på anden vis.
Du er faglig kompetent indenfor sanitet, varmetekniske installationer og energieffektivitet.

Egenskaber:
Du er udadvendt og har en stærk formidlingsevne
  • Du udviser en god energi og har en positiv udstråling samt udviser overskud og empati.
  • Du er ambitiøs, inspirerende, passioneret og løsningsorienteret.
  • Du er engageret, selvmotiverende og ikke bange for at lære nyt.
  • Du er som person selvstændig, men også en holdspiller og har stærke evner når det kommer til samarbejde samt er fleksibel og indstillet på at arbejde i et team, der får "tingene" til at glide.
  • Du har tilmed en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne med sans for detaljen.
  • Du er troværdig, ærlig og faglig dygtig.
  • Du har gode sociale egenskaber, et positivt livssyn og har let til smil.


Erhvervserfaring:
Du har flere års erfaring med indsigt og anvendelse af love og bekendtgørelser i autorisationsloven. Erfaring med undervisning eller fra en rådgivende virksomhed er en fordel, men intet krav. Lysten og evnen til at formidle er absolut det vigtigste.

Sprogkundskaber:
Fortrolig med dansk i skrift og tale.

IT kundskaber:
Rutineret bruger og bredt kendskab til MS Office.

Løn:
Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. pension.

Du tilbydes:
Et meget spændende job på en af Sjællands førende uddannelsesinstitutioner.
  • Et job i en virksomhed, hvor du selv har indflydelse på dit jobindhold samt dine fremtidige udviklingsmuligheder.
  • Et job, hvor du kommer til at arbejde med varierende og spændende opgaver i relation til undervisningen og studiemiljøet.
  • Du bliver en del af en uformel organisation, hvor der er en meget stor grad af frihed under ansvar.


Virksomheden:
zealand - Sjællands Erhvervsakademi udbyder videregående uddannelser på fuld tid og deltid. Løbende sikres uddannelsernes aktualitet og kvalitet i samarbejde og dialog med regionens virksomheder - de virksomheder, som zealands dimittender er i praktik i og får job i. Målsætningen er at skabe anvendelig viden, der sikrer de studerendes, virksomhedernes og regionens konkurrenceevne nu og i fremtiden. zealands undervisere har brancheerfaring fra erhvervslivet, brænder for deres fagområder og har fokus på virksomhedernes behov. zealand er tæt på de studerende og erhvervslivet i hele regionen med deres fem afdelinger i Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Roskilde og Slagelse samt en uddannelsesstation i Holbæk.
zealand beskæftiger omkring 300 medarbejdere fordelt på de 6 lokationer.
Du kan finde yderligere oplysninger på zealands hjemmeside - zealand.dk

Søg stillingen online. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 7070 1230


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Slagelse