Lagermedarbejder til [xxxxx] hovedkontor

Hele Danmark

Er du mester i at pakke varer, og har du en sjette sans for at finde vej gennem labyrinter af reoler? Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger en lagermedarbejder til vores hovedkontor i Odense SV. Som vores nye lagermedarbejder bliver du en del af et velfungerende team bestående af en lagerchef, 8 lagerkollegaer og en elev.

Kendetegnende for vores team er, at vi tager arbejdet alvorligt – men stadig sætter pris på god, fynsk humor. Vi møder ind med godt humør og en positiv indstilling til arbejdsdagen hver dag. Vi hjælper hinanden og gør os umage med at plukke og pakke varer til vores 16 butikker samt til de mange webordrer fra vores webshop.

Vi søger endnu en lagermedarbejder, fordi vi har dejligt travlt og skal udvide teamet med endnu en holdspiller.

Om jobbet Du kommer til at arbejde med:

  • modtagelse af varer
  • plukning og pakning af ordrer
  • vareopfyldning
  • vedligeholdelse af lagerområdet

Dine egenskaber Vi forestiller os, at du har erfaring inden for lagerarbejde, dog er det en fordel men ikke et krav. Uanset din baggrund sørger vi for en grundig oplæring.

Vi lægger derimod vægt på, at du er en stabil person med en god ordenssans og evnen til at arbejde effektivt, selv når tempoet er højt.

Vi tilbyder En god arbejdsplads med attraktive personalegoder, firma-arrangementer og lønpakke baseret på kvalifikationer med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi modtager din ansøgning på [email protected].

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til lagerchef Jesper Jensen på 51 60 75 26.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder