Rekrutteringsfirma

Warehouse Manager

Midtjylland

Er din metier lager og logistik? Har du erfaring fra en lignende rolle i en industrivirksomhed? Er du systemstærk og evner at omsætte kompleksitet til simplicitet via digitale og systembårne lagerprocesser - og er dermed effektiv servicepartner for resten af organisationen? Er du en stærk leder, der går forrest, og som formår at få følgeskab på alle niveauer til forandringer gennem lean-processer og kontinuerlige løbende forbedringer med fokus på effektivitet og optimal lagerperformance? Har du mod på at udvikle dig fagligt og ledelsesmæssigt til en større nordisk rolle med ansvar for de samlede lagerfunktioner på tværs af de nordiske selskaber i koncernen? Så er du den Warehouse Manager, vi søger til Wanzl Nordic med hovedsæde i Hadsten nord for Aarhus.

Bring lagerfunktionen til næste niveau via ledelse, digitaliseringsmuligheder og løbende forbedringer
Med reference til VP Operations i koncernen får du det overordnede ansvar for lagerfunktionen og lagerlokationerne i Danmark. To i Hadsten og én i Stevnstrup ved Randers. Derudover er der etableret 3PL lager i Herning via outsourcing partner, som du ligeledes har funktionsansvar for. Du står i spidsen for ca. 40 dygtige lagermedarbejdere, der opererer på tre faste skift.
Ambitionen er at styrke lagerprocesserne yderligere gennem effektivisering og udnyttelse af digitaliseringsmulighederne inden for området. Derudover skal der sikres samspil på tværs af den samlede værdikæde og flow of goods, så processerne i endnu højere grad gøres robuste, ensartede og systemforankrede. Derfor bliver din primære opgave at udvikle en agil lagerfunktion med højt engagerede og kompetente medarbejdere, der naturligt anvender ny teknologi for at opnå høj kvalitet, effektivitet, leveringsperformance, forsyningssikkerhed og ikke mindst trivsel. En af de første udfordringer du møder bliver blandt andet integrationen af de to lagerfunktioner i Hadsten (træ- og metalproduktion) på én lokation og sikre ensartede processer. Du får dermed mulighed for at sætte dit personlige præg på virksomhedens processer inden for dit ansvarsområde, i samspillet med de øvrige involverede funktioner, gennem følgende:

  • Leder med stort L, der evner at sætte retning, gå forrest og vise vejen
  • Iværksætte og drive forandrings- og optimerings initiativer gennem mobilisering af din organisation
  • Optimere performance inden for dit ansvarsområde gennem både proces- og systemoptimeringer og lean-initiativer (tavlemøder, roller/ansvar mm).
  • Sikring af KPI’er og opfølgning med fokus på kundeoplevelser (internt og eksternt) og kundeloyalitet
  • Reducere manuelle håndteringer via systemunderstøttelse og digitalisering af lagerprocesser
  • At spotte forbedringspotentiale, igangsætte forandringsprojekter og drive dem sikkert i mål
  • Bidrage til optimale ansvarsskift og processer og dermed sikre flow på tværs af funktioner i værdikæden og dine centrale stakeholders
  • At bidrage ledelsesmæssigt til synergier i Operations ledergruppen

Tillidsvækkende leder, der kan balancere daglig drift med fokus udviklings- og forbedringsinitiativer
Din helt afgørende faglige metier og passion rimer på lager, logistik og supply chain, og så har du erfaring fra en rolle med ledelsesansvar. Erfaring med tredjepartslogistik (3PL) er en fordel. Du er drevet af lysten og motivationen mod en større rolle og mere ansvar på tværs af lande, som næste naturlige skridt i din karriere. Du er fagligt opdateret og velfunderet inden for lager/logistik og sætter en ære i at følge med i udviklingen, som kan optimere dit ansvarsområde. Du er vant til at arbejde tæt sammen med centrale stakeholders i shipping, planlægning og operations med flere. Som person er du analytisk, og du kan gennemskue kompleksitet og omsætte til simplicitet i såvel processer og systemer. Dit mindset er digitalt, og du sætter derfor spørgsmålstegn ved manuelle håndteringer, hvilket sætter dig i stand til at løfte lagerprocesserne til næste niveau. Som leder har du med succes drevet forandringer og udvikling inden for dit felt, og dine naturlige virkemidler er involvering og mobilisering af din organisation samt synlighed og engagement. Du evner ligeledes at se det store billede, spotte forbedringspotentialer og omsætte dem til konkrete indsatser med fremdrift. Til sidst mestrer du at engagere dine medarbejdere i forandringerne, så det afspejler sig i en vedvarende ændret adfærd. Du begår dig endvidere ubesværet på dansk og engelsk og er IT-kyndig, hvorfor du har solid erfaring i WMS- og ERP-systemer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Midtjylland