Maskinmester, ingeniør, overmontør med VVS eller ventilationsbaggrund

København NV

Har du lyst til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, og trives du med at være på byggepladsen, hvor tingene sker?

Så er du måske vores nye kollega i Center for Ejendommes enhed for Større Byggerier med primært arbejdssted på nybyggeriet Ny Psykiatri Bispebjerg.

Projektorganisationen, Ny Psykiatri Bispebjergs hovedopgave er at sikre opfyldelse af nybyggeriets økonomiske, tids- og kvalitetsmæssige aftaler.

Du bliver en del af byggepladsens stærke og professionelle team på omkring 15 kollegaer indenfor et bredt spektrum af fag, og vil få en aktiv og vigtig rolle som bygherrens bindeled mellem entreprenør og byggeledelse/projekterende.

Hertil vil du få en stor berøringsflade til projektets andre aspekter indenfor rapportering af fremdrift, opfølgning af økonomi og kvalitet, samt være byggeledelsens sparring ved at sikre korrekt håndværksmæssig udførelse.

Du har erfaring med et byggeris komplekse tværgående idriftsættelse, og kan se processen udspille sig mellem bygherre, driftsafdeling, teknisk rådgiver og teknikentreprenører (commissioning).

Desuden vil du deltage i opgaven med at vurdere entreprenørernes stade og på den måde være en vigtig brik ved overholdelse af den samlede tidsplan for nybyggeriet.

Du er indstillet på, at tingene primært sker på byggepladsen, hvor opfølgning, registrering og vejledning af entreprenører fylder meget, og at dine iagttagelser efterfølgende gøres konkrete overfor byggeledelsen.

Om dig
Du har en baggrund som montør/overmontør evt. suppleret af en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller maskinmester med erfaring og lyst til at indgå i fællesskabet på en byggeplads.

Du har flere års erfaring indenfor planlægning og udførelse af teknikentrepriser.

Herudover har du:

  • Erfaring i at gå ind i drøftelser med håndværkere og formænd
  • Mod på at fastholde byggeopgavens interesser og behov
  • Fokus på teknikentreprenørens ydelse
  • Forståelse for, at det nogle gange er nødvendigt at ”skære igennem”
  • Erfaring i at læse tids- og arbejdsplaner
  • Erfaring med at forstå byggeprojekter ud fra tegningsgrundlag og model
  • Gode kommunikative evner


Af personlige kompetencer er det vigtigt, at du:

  • er åben, serviceminded og proaktiv
  • besidder et godt overblik
  • arbejder selvstændigt og har gode egenskaber som teamplayer
  • har en professionel tilgang til opgaverne
  • kan omsætte idéer til handling
  • har et godt humør


Vi tilbyder

  • Et spændende job i et team med dygtige kolleger
  • Et job med stor fleksibilitet som kan tilpasses et familieliv
  • Et job med en bred kontaktflade såvel internt som eksternt
  • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone
  • Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling
  • Tætte samarbejdsflader og relationer til kollegaer i de igangværende store hospitalsbyggerier


Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til projektchef Peter Friis på 23 81 85 91 eller enhedschef Karsten Bak på 29 40 20 91.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat den 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

Ansøgningsprocedure og frist
Send os din ansøgning, CV og uddannelsesbevis samt andre relevante dokumenter via vores online rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 30. november 2023.

Om Større Byggerier og Ny Psykiatri Bispebjerg
Ny Psykiatri Bispebjerg er organiseret under enheden "Større byggerier", der omfatter alle de store hospitalsbyggerier i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden investerer mere end 20 mia kr. i nye hospitalsbyggerier i disse år. Du kan læse mere om den samlede portefølje her.

Projektet: Ny Psykiatri Bispebjerg indeholder blandt andet psykiatrisk akutmodtagelse og 200 enestuer til almenpsykiatri – ialt ca. 22.500 m2. Dertil kommer renovering af bygninger i Lersø Komplekset. Det samlede budget til projektet er 1,3 mia. kr. Etape 1 af projektet er taget i brug og nu er fokus på at få bygget etape 2, som rummer otte sengeafsnit med tilsammen 126 sengepladser.

Ved afslutning af dette projekt venter der nye og spændende byggeopgaver.

Om Center for Ejendomme
Center for Ejendomme er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter, med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skaber, driver og optimerer vi de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samtidig med vi står for de relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i fuld gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for Center for Ejendommes medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, så vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I Center for Ejendomme skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med til at gøre en forskel?

Du kan se og læse mere om Center for Ejendomme her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København NV
  • Torsdag den 30. november 2023