Køletekniker til Teknikhuse

Odense

Vil du bruge din faglighed ude ved vores kunder? Og har du lyst til at blive en del af en landsdækkende organisation, der er fyldt med nye udfordringer og udviklingsmuligheder?

Til Kemp & Lauritzens afdeling i Odense, søges en erfaren køletekniker med certifikat og gerne med erfaring indenfor varmepumper. Jobbet vil primært være placeret på Fyn.

Jobbeskrivelse



Vi søger en tekniker med erfaring inden for montage, fejlfinding og servicering på klimaanlæg, varmepumper samt større chiller anlæg. Arbejdet omfatter bl.a. servicering af eksisterende- og montering/opstart af nye varmepumper. Du vil indgå i et dynamisk team hvor kvalitet, samarbejde og humoristisk sans bliver vægtet højt. Ved større opgaver vil der være mulighed for tværfaglig sparring med køleafdelingen. Der er tale om en udfordrende og spændende stilling med gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

Din baggrund



  • Relevant faglig uddannelse (kølemontør-certifikat)
  • Erfaring med service og vedligeholdelse af køle-/varmeanlæg
  • God erfaring med styring og fejlfinding på køle-/varmeanlæg
  • Evnen til at arbejde selvstændigt
  • Almindeligt kørekort
  • It-erfaring til timeregistrering og rapportering af eftersyn


Din person



Som person er du både selvstændig og en teamplayer, du har en fleksibel holdning til dit arbejde, og kan lide at løse opgaver i en travl hverdag.
Du er serviceminded og kundeorienteret, og kan se mulighederne i at udvikle samarbejdet med vores kunder.

Vi tilbyder



En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med, at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.
Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn, en god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Interesseret?



Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte serviceleder, Anders R. Schmidt på tlf. 28987330 eller serviceleder, Jakob Rasmussen på tlf. 27784367.
Vi inviterer løbende til samtale, så søg jobbet allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Odense