Værkfører eller erfaren mekaniker med ønske om at bygge mere på søges !!

Kongerslev

Værkfører eller erfaren mekaniker med ønske om at bygge mere på søges:

Vi søger en værkfører til vores fantastiske team ved Kongerslev Auto. Du skal være uddannet mekaniker og have en god allround viden om biler og mærker. Det er en fordel hvis du har teknisk snilde/viden eller erfaring, og du skal fra naturens side være kundeminded med ønske om at give kunden en god service og tryhed.

Du behøver ikke at have erfaring som værkfører, men du skal være god til at kommunikere, og kunne arbejde både selvstændigt og sammen med mange forskellige personligheder.

Vores ønske scenarie er at du er rolig når du arbejder og kommunikere, men også med et drive og gå-på mod som viser at du vil det du laver. Du skal kunne lide at have travlt og kunne trives med mange bolde i luften, være god til at tage initiativ, iderig, lærernem og nysgerrig på at lærer nyt og udvikle dig med opgaverne. Det er forventligt at du er pligtopfyldende, grundig og fleksibel.

Der vil være faste opgaver, du som værkfører vil få ansvaret for, men derudover får du også muligheden for selv at være med til at forme din stilling, dette vil afhænge af dine egne evner, kvalifikationer og drive.

Selvom du kommer til at sidde i en stilling som værkfører skal du ikke være bleg for selv at træde til og hjælpe på værkstedet når det brænder på, da vi er en arbejdsplads der hjælper hinanden.

Så sidder du lige nu i en stilling som værkfører, men søger nye udfordringer eller arbejder du som mekaniker på et værksted, men drømmer om at få noget mere ansvar og administrativt arbejde, større kundekontakt samt være den der altid har en finger på pulsen på værkstedet m.m. så tøv ikke med at ringe eller skrive, så vi kan få en snak.

Og prik gerne en god ven eller kollega på skulderen hvis du ikke selv er den rette, men mener du kender en der bare lige mangler et lille skub for at springe ud i nye udfordringer.

Vores værksted laver alle bilmærker og modeller, for både private og erhvervskunder, samt vi har tæt samarbejde med leasingselskab, som bringer mange fede og spændende biler til vores værksted. Derudover har vi et nyt og spændende projekt i støbeskeen til udvikling af vores værksted i starten af det nye år. Hvis du vil se mere om vores værksted og hvem vi er, så tjek gerne vores hjemmeside www.kongerslevauto.dk og ellers er du meget velkommen til at kigge forbi og hilse på os.

René Exner-Mikkelsen

Kongerslev Auto ApS

Danmarksgade 1, 9293 Kongerslev

98331211 / 21675057

[email protected]

Stillingen er fuldtid

Løn gives efter kvalifikationer og aftale

Derudover tilbydes der:

Pension

Fri løn den 1 maj, 5 juni og 24 dec.

Løn under egen sygdom.

Barnets børste hele sygedag.

Ved indlæggelse af barn 5 dage med fuld løn.

Julegave og sociale arrangementer.

Fritvalgskonto (heri 5 feriefridage).

Kurser/efteruddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongerslev.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Kongerslev
  • Fredag den 16. februar 2024