Cykelmekaniker hos [xxxxx]

Odense M

EventyrCykler, en virksomhed specialiseret i salg af ladcykler gennem egen webshop og forhandlere, søger nu en dygtig cykelmekaniker. Denne stilling indebærer klargøring af cykler til salg samt service og reparation af alle typer cykler, herunder almindelige cykler, elcykler og el-ladcykler. Kandidaten vil få mulighed for at arbejde med et bredt udvalg af mærker, både kendte og mindre kendte.

En vigtig del af jobbet vil være at starte og udvikle vores service- og reparationsafdeling. Dette giver en unik mulighed for at sætte et personligt præg på virksomhedens udvikling. Vi værdsætter bred mekanisk forståelse og evnen til at fejlsøge på udstyr og mærker, som kandidaten måske ikke har arbejdet med før. Uddannelse som cykelmekaniker er ikke et krav, men erfaring og interesse for feltet er vigtig.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold. Dansk sprogkundskab er en fordel, men ikke et krav.

Interesserede kandidater opfordres til at sende et CV og en kort motiveret ansøgning til den angivne e-mail

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Odense M
  • Mandag den 01. januar 2024