Elcykel Mekaniker hos [xxxxx]

Vanløse

Elcykel Mekanikere er hjertet i vores virksomhed. Er du træt af stå alene med mester? Vil du prøve at være en del af noget større? Til ansættelse hurtigst muligt søger vi en elcykel mekaniker med hænderne skruet ordentligt på. Du skal helst være udlært, vi har høj kvalitet på værkstedet.

Søges til Cykelexperten.dk MEGASTORE, Vanløse. Vi er en stor cykelbutik med fart på. Vi søger derfor elcykelmekanikere/cykelmekanikere/cykelmontører til at indgå i et dynamisk miljø. Erfaring reparation og samling af cykler er en selvfølge (Alternativ søger vi cykelmontører til vores webshop og udstillingscykler).

Kort sagt søger vi en SUPER MEKANIKER.

Arbejdstider kan ligge alle ugens dage. Derfor er vi fleksible i forhold til planlægningen af vagtplaner osv.

OBS. Der er mulighed for både fuldtidsstilling og deltidsstilling!

Vi forventer:
Du ikke bare er uddannet cykelmekaniker - du er RIGTIG MEKANIKER! Du kan fremvise svendebrev. Erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:
Gode, dygtige og engagerede kollegaer. Mulighed for at arbejde på alle typer af cykler og mærker. En uformel omgangstone og et dynamisk arbejdsmiljø. Gode udviklingsmuligheder. At du bliver en del af et team, som bestræber sig på at være de bedste. Løn efter kvalifikationer, pension, frivalgsordning.

Hvem er vi
Cykelexperten.dk er en af Danmarks største cykelforretninger. Vi yder topservice og vejledning, fører de største mærker, har de bedste priser og en spændende og flot butik. Vi er over 30 medarbejdere bestående af mekaniker, sælgere, webfolk og andet.

Lyder ovenstående spændende, hører vi meget gerne fra dig. Din ansøgning og CV bedes sendt til [email protected] Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og vil tillade os at indkalde til samtaler løbende.

Cykelexperten.dk MEGASTORE Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Tlf. +45 7230 1817 / Email: [email protected] CVR: 30547772

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vanløse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Vanløse
  • Fredag den 31. maj 2024