[xxxxx] søger studerende til at hjælpe i KiF Aalborg med udarbejdelse af personundersøgelser

Studiejob - Aalborg

Vi har travlt og søger derfor nye kollegaer. Vi forventer at ansætte et antal studerende til udarbejdelse af personundersøgelser.

Du kommer til at arbejde i Kriminalforsorgen i Frihed, i Aalborg, hvor du skal udarbejde personundersøgelser.

Kriminalforsorgen udarbejder personundersøgelser til brug for rettens afgørelser.

Arbejdet som personundersøger består i at lave undersøgelser af klientens personlige og sociale forhold inden retsmødet. Formålet med personundersøgelsen er, at forsyne retten med de oplysninger om klienten, som kan have betydning for fastsættelse af en straf eller anvendelse af anden retsfølge end straf.

Personundersøgeren udfører et semistruktureret samtaleinterview med klienten ud fra et målrettet interviewredskab. Samtalen kan suppleres med indhentede udtalelser fra offentlige instanser, lægefaglige kilder, tidligere arbejdspladser og lignende.

Efterfølgende afrapporterer personundersøgeren systematisk klientens personlige og sociale forhold i en skriftlig rapport, hvoraf resumeet bliver læst højt i retten.

Hvem er du?
Det er en betingelse for ansættelse, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt. Derudover forventer vi at du:

  • Har interesse for det socialfaglige område og ønsker at arbejde med administrative arbejdsopgaver inden for sagsbehandling
  • Kan formulere dig mundtligt og skriftligt
  • Er struktureret og systematisk i sagsarbejdet
  • Har en anerkendende tilgang til og respekt for forskellige behov ved de mennesker du møder
  • Har lyst til at arbejde selvstændigt og individuelt
  • Er initiativrig, samarbejdsvillig og kan påtage dig ansvar
  • Er psykisk robust

Da der må påregnes kørsel i tjenestetiden, skal ansøgere have kørekort.

Vi kan tilbyde

  • Alsisgt og ansvarsfuldt arbejde
  • Mulighed for selv at strukturere arbejdet
  • Faglig udvikling
  • Gode kollegaer
  • God introduktion og kontinuerlig faglig sparring

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Kriminalforsorgen, Institution Nordjylland, KiF Aalborg, Kong Hans Gade 18, 9000 Aalborg.

Den ugentlige arbejdstid forventes at være 15 timer, men dette kan variere efter aftale.

Stillingerne er til tiltrædelse den 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

Hvem er vi
Kriminalforsorgen i Frihed (KiF) har til primær opgave at føre tilsyn med klienter, der er prøveløsladte, betinget dømte samt behandlingsdømte. KiF udarbejder ligeledes personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten og deltager i det almindelige kriminalpræventive arbejde i samfundet.

KiF Aalborg er en arbejdsplads med 27 ansatte, bestående af socialrådgivere og administrative medarbejdere. Vi dækker i alt 9 kommuner; Brønderslev, Jammerbugt, Mariagerfjord, Rebild, Vesthimmerland, Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Læsø.

KiF Aalborg hører under Institution Nordjylland, som også omfatter, Aalborg Arrest, Frederikshavn Arrest, Hobro Arrest, Herning Arrest, Viborg Arrest, Ringkøbing Arrest, Holstebro Arrest, Nykøbing Mors Arrest og Fodlænken.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 1.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Indkaldes du til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation i form af pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere spørgsmål
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Gitte Ray Buch på tlf. 7255 7460.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg
  • Torsdag den 28. december 2023