[xxxxx] Residential Letting, Aalborg – Praktikant

Praktik - Aalborg

Det her er en unik mulighed for at koble det bedste fra begge verdner og få indblik i, hvad det vil sige at være Letting Consultant i DEAS samtidig med, at du kan udfolde dine evner inden for digital marketing.

Et kommende talent hos DEAS Residential Letting?

DEAS Residential Letting’s fineste opgave er, at vi i et højt serviceniveau hjælper interesserede lejere med at finde deres næste hjem. Det gør vi blandt andet ved hjælp af sociale medier, der kan skabe øget synlighed og aktivitet på vores investorers ejendomme. Og det er præcis her, du kommer på banen.

Mulighederne er mange, og vi er med på det meste, men her er nogle eksempler på, hvad du kan komme til at lave:

  • Sagsbehandlings opgaver ved oprettelse og udlejning af lejeboliger
  • Kommunikation med interesseret lejere på mail, telefonisk og Findbolig.nu
  • Deltagelse i fremvisninger/åbne huse sammen med vores DEAS Mæglere
  • Udarbejdelse af rapportering ved udlejningsstatus til vores investorer
  • Opsætning af organisk markedsføring og større SoMe-kampagner
  • Udvikling af grafisk materiale – video, film og billeder.
  • Formulering af ejendoms-/boligtekster til SoMe-opslag

Så har du lyst til at bidrage med dit kreative og idérige mindset, og som ikke mindst nyder at skabe overblik, så er det her lige en stilling for dig.

DEAS Residential Letting i Aalborg

Du vil blive en del af et dynamisk og praktisk miljø med højt humør og god humor.

Udover vores kontor i Aalborg har vi også afdeling i Århus, Odense og København, og du vil opleve, hvordan vi med fordel kan samarbejde på tværs i de forskellige afdelinger. Din arbejdsdag vil være dynamisk, og du skal derfor trives i en fleksibel hverdag, hvor ikke alle dage vil være på kontoret.

Du vil blive guidet og hjulpet af dine gode kollegaer i DEAS Residential Letting, så vi sikrer, at du får alt det bedste med fra din praktik hos os. Der er uden tvivl mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Og så er vi typerne, som fejrer vores succeser, spiser godt med søde sager og ikke er blege for at give hinanden en high-five og grine højt.

Kundeservice, godt humør og samarbejde er vejen til succes

Hos os er kundeservice vores vigtigste værdi. Det er afgørende, at du opretholder dit serviceniveau og gode humør, så vi altid sikrer at vores kunder, får den bedst tænkelige service. Vi har det sjovt og ikke to dage er ens, og vi forventer, at du er typen der er nysgerrig, open-minded og har lyst til at byde ind med dine ideer.

Er det dig, vi leder efter?

Vi er ovenud spændte på at høre fra dig, så skynd dig at sende din ansøgning og dit CV snarest og senest den 1. juni 2024 via nedenstående link – opstart i praktikperiode efterår 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Manager, Natasja Stampe Batsberg på mail [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg