Transfer Pricing konsulenter til BDO i København, Århus, Odense, Vejle og Esbjerg

Århus

Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med Transfer Pricing for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst og et stærkt transfer pricing team? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som konsulent i vores transfer pricing-team får du en unik mulighed for at bidrage til den fortsatte vækst i BDO’s skatteafdeling. Du vil med dit engagement bidrage til en i forvejen velfungerende afdeling, og din positive indgangsvinkel og ambitioner vil bane vejen for både afdelingens og din egen personlige succes.

Om jobbet
I vores transfer pricing-team rådgiver vi vores største internationale kunder indenfor de klassiske transfer pricing discipliner, og du kommer derfor primært til at arbejde med at hjælpe vores kunder med;

  • transfer pricing revisioner startet af Skattestyrelsen
  • udarbejdelse af transfer pricing dokumentationer og transfer pricing politikker
  • udarbejdelse af database-analyser og andre test af armslængdeprincippet (”benchmarking”)
  • konsekvensanalyser i forbindelse med grænseoverskridende omstruktureringer
  • udarbejdelse og indsendelse af country-by-country rapportering.

Da vores transfer pricing-team er en integreret del af afdelingen for International Skat (ITS), vil der for den interesserede være mulighed for at løse opgaver, der ligger indenfor dette fagområde (eksempelvis kildeskatter, CFC-beskatning, fast driftsstedsproblemstillinger samt grænseoverskridende strukturering).

Vi forventer, at du har en universitetsuddannelse inden for jura, finansiering eller økonomi. Dette kunne fx være cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud., cand.oecon. Vi leder efter kandidater på alle erfaringsniveauer.

Vi forestiller os, at du i dag sidder i enten industrien, Skattestyrelsen, en revisions- eller advokatvirksomhed og arbejder med transfer pricing eller andre områder indenfor selskabsskat; eller har erfaring med controlling af datterselskaber.

Alternativt er du nyuddannet og leder efter dit første job indenfor økonomi/jura/skatteret.

Da vi er i daglig kontakt med kunder og kolleger rundt omkring i verden, er det afgørende, at du er i stand til at kommunikere på engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Jobbet kan være placeret på BDO’s kontor i enten København, Århus, Esbjerg Vejle eller Odense, som alle tilbyder moderne faciliteter, og er beliggende hensigtsmæssigt i forhold til både parkering og offentlig transport.

I BDO mener vi, at Work-Life balance er en afgørende faktor for såvel din som vores succes, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores kolleger har et afbalanceret liv. Samtidig sørger vi for de optimale forudsætninger for, at du kan skabe dig en god karriere med dyb faglig indsigt og hurtig tildeling af ansvar.

Om BDO
Du bliver en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionsfirmaer og en del af en landsdækkende organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Vi samarbejder uformelt, og du får stor indflydelse på og ansvar for dine egne opgaver. Vi tilbyder dig et job med gode muligheder for udvikling, ansvar og udfordringer.

Vores mål er, at du får gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker. Du får tilbud om kontinuerligt at videreudvikle din faglighed. Du får adgang til vores eget uddannelsescenter, BDO Academy, hvor vi tilbyder kurser og videreuddannelse.

TP-teamet i København er en del af BDO Danmark, der tæller mere end 1.700 kolleger fordelt på 34 kontorsteder i Danmark, og et i Grønland, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og over 115.000 ansatte på verdensplan. Du har derfor altid et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på både via BDO’s rådgivning, revision, regnskab og via vores forretningsenheder Skat og Moms samt Advisory med Consulting, Risk Assurance og Corporate Finance.

Vi tilbyder en pensionsordning, en række medarbejdergoder og rabatordninger samt en lønpakke, som forhandles individuelt.

Ansøgning
Har ovenstående fanget din interesse, så upload dit CV og ansøgning via denne side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Sune Momme Jeppesen på tlf. +[xxxxx].

Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus