Senior Director IT Sourcing

Ballerup

Vil du være med til drive Trygs teknologi transformation på tværs af forretningen og Norden med henblik på at skabe en effektiv og værdiskabende forretningsmodel, hvor IT Sourcing er et kritisk område? Er du drevet af at bygge et team og udvikle de kompetencer, der kan drive denne teknologi transformation sammen med dig? Så har du nu mulighed for at blive den kommende Senior Director for IT Sourcing!

Om os

Du bliver en del af Business IT & Digitalization (BID), som i dag består af ca. 700 dedikerede medarbejdere, der understøtter den udvikling Tryg koncernen er inde i. BID organisationen er nordisk, med en lang række væsentlige funktioner placeret på vores hovedkontor i Ballerup.

IT Sourcing teamet, som i dag består af 11 personer, arbejder tæt op i mod Tryg´s Group Procurement-afdeling.

Fordi vi i BID håndterer mange eksterne ressourcer, og anvender meget off-the-shelf software, er sourcing og leverandørstyring er en af de mest essentielle funktioner i BID og Tryg generelt.

Om jobbet

IT Sourcing har det overordnede ansvar for at definere vores sourcing-strategi og vores tilgang til hvordan den drives og eksekveres, på tværs af IT-aftaler i hele Norden. IT Sourcing har det samlede ansvar for styring af vores nationale og internationale leverandører.

  • Du bliver en del af ledergruppen i Transformation, hvor dit primære fokus vil være eksekvering af vores IT sourcing-strategi, som er en central del af Tryg´s transformationsprogram, herunder styring af konsulentaftaler og leverandør samarbejde, og den videre strategiske retning for IT Sourcing.
  • Du vil få et tæt samarbejde med VP’en for Transformation for at afdække, præge og implementere den fremtidige strategiske og faglige retning for området.
  • Teamet består i dag af 11 medarbejdere, som samarbejder tæt med de danske, norske og svenske kollegaer, for at sikre det daglige samarbejde med Tryg’s IT partnere.
  • Du vil arbejde tæt sammen med vores Group Procurement-afdeling, hvor omdrejningspunkt er Tryg´s policies, samt tilgang og best practices i Tryg.
  • Et væsentligt succeskriterie er at sikre et stærkt og frugtbart samarbejde med Tryg’s sourcing partnere og sikre en fortsat udvikling både operationelt og strategisk.

Om dig

For at blive en succes i rollen bringer du dig selv i spil ledelsesmæssigt og går forrest samtidig med du er resultatorienteret.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring fra et lignende job med et Internationalt Multi Vendor-setup, og holder dig løbede opdateret.
  • Er en erfaren leder, som er i stand til at samle teamet og styrke det tværgående samarbejde i gruppen, således at forretningen og den øvrige organisation betjenes på den mest optimale måde.
  • Er en stærk kommunikator og kan formidle mål og visioner til både dine medarbejdere, den øvrige del af drift organisationen og ikke mindst til leverandører. Du har erfaring med topledelseskommunikation på såvel taktisk- som strategisk niveau.
  • Har erfaring med at rekruttere, udvikle og vedligeholde de kompetencer, som kræves i en stor organisation – således at vi kan matche leverandører.
  • Har det som en fisk i vandet i en stor organisation og formår at kombinere kundernes og forretningens behov samtidig med, at du er loyal overfor organisationen.
  • Har du arbejdet med en eller flere af følgende discipliner vil det være et plus: Vendor Management, Contract Management, Licensstyrring og Konsulent Management.

Nysgerrig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Partner, Linn Haugland Engelsen, på [xxxxx]

Ansøgningsfrist: 10. juni.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende inviterer relevante kandidater til samtale og tager jobopslaget ned, når vi har fundet den rette. Vi har mange spændende opgaver foran os, så vi ser frem til at høre fra dig snarest!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup